Procházka Ostravou
Foto: autorka

Procházka Ostravou

13. 10. 2017

Včera k večeru jsem šla přes Ostravu, nádherný podvečer, foťák na krku, a vzpomněla jsem si na Elenku, která mě před časem poňoukla(nebo ponoukla?) otázkou, zda fotím naše město. Vlastně spíš ne, nefotím, a když tak cizí města. A proč teda ne to naše??,  vždyť je krásné..... Možná vás tu není mnoho z Ostravy, možná ji ani neznáte, nebo máte úplně jinou představu, nebo ji znáte a jen tak budete mít chuť se kouknout. Tak vás zvu, pojďte se se mnou chvíli procházet.......

cestování
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Jsem ráda,že je tady opėt nėkdo z "blízka".Do Ostravy mám kousek a budu ráda,když se zde budou moci podívat i další "íčkaři"??
Anna Čípová
Paní Eliško, krásná procházka městem, které znám jen trochu. Budu to muset napravit. Fotky parádní a k návštěvě přímo vybízejí.
Jana Šenbergerová
Díky za pěknou procházku městem mých studií. Mně se tam líbilo i tehdy, když ještě byla Ostrava černá. Teď musí být mnohem krásnější. Teď znám jen prostor autobusového nádraží, kde občas přesedáme na cestách jinam.
Věra Ježková
Paní Eliško, díky za procházku krásnými fotkami. V Ostravě jsem byla před mnoha lety na třídenní konferenci a pamatuji, že jsem byla příjemně překvapena, že je hezká.
Hana Rypáčková
Ráda jsem se prošla Ostravou. Včerejší večer byl i na opačném konci republiky krásný..
Zuzana Pivcová
Ostravu osobně neznám vůbec, ale po tomhle článku a někdejším od Danušky už určitou představu mám, že to není už dávno ta Bezručova ukoptěná Ostrava. :-)
Elena Valeriánová
Eliško, jsem ráda, že nám možnost si prohlédnout Ostravu přes Tvé fotografie. No řekněte, není-li pravda, že Ostrava je šumné město. Děkuji mnohokrát, potěšila jsi mě. Protože já mám Ostravu ráda. Kdysi jsme byli s vnoučaty v loutkovém divadle a když jsme šli k autu viděla jsem na městské ulici přes přijíždějící tramvaj ten nejúžasnější západ slunka. A já neměla sebou fotoaparát :-(
Hana Lancová
Krásné fotky. Zrovna dnes do Ostravy jedu na sraz z gymplu. :o)))
Danuše Onderková
Eliško moc pěkné, ukázala jsi Ostravu z jiného pohledu než já. Moje fotky byly zaměřeny spíše k článku. Ale ičkaři si to spojí a udělají si celkovou představu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.