Nejlépe odhadla výsledky voleb paní Eva Hölzelová
Ilustrační foto: pixabay.com

Nejlépe odhadla výsledky voleb paní Eva Hölzelová

21. 10. 2017

Na tématickém chatu portálu i60 Politika probíhala několik měsíců poměrně velká diskuse o tom, které strany jsou našim čtenářům sympatické, jaké strany by lidé naopak nevolili, kterým politikům se nedá věřit a naopak. Proto jsme také uspořádali Volební tipovačku, ve které jste měli možnost odhadnout výsledky voleb do Poslanecké sněmovny. A jak to dopadlo?

Největší počet bodů, celkem 59, a tedy nejlepší odhad měla paní Eva Hölzelová. Na druhém místě se ziskem 55 bodů skončila paní Daniela Dočkálková, o třetí místo se dělí paní Jitka Kupsová a paní Kamila Dvořáková. Obě dámy získaly celkem 45 bodů. Všem čtyřem dámám gratulujeme a posíláme knižní ceny.

Děkujeme i ostatním čtenářům, že se tipovačky zúčastnili a vyzkoušeli si znalost české politické scény.

Příští tipovačka bude zase sportovní.

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Gratuluji všem výhercům. letošní volby byly tak nepředvídatelné, že udělat dobrý výsledek bylo opravdu velmi obtížné. Právem si své ceny zaslouží.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...