Omalovánky pro dospělé
Foto: Zuzana Pivcová (obrázek darovaný Janičkou v Rožnově)

Omalovánky pro dospělé

6. 11. 2017

Tak jsem dnes zjistila, že mám v galeriích jednu nezveřejněnou. Jsou v ní moje loňské omalovánky.

Od chvíle, kdy jsem s nimi začala, staly se mou vášní. Zanedbávám kvůli hraní s barvami nejen domácnost, ale i svou donedávna první vášeň - čtení. Častěji sáhnu po pastelkách než po knize, či dokonce po prachovce.

V současné době mám kromě sešitu, ve kterém se nacházely ty, které můžete najít níže, rozdělané Omalovánky pro pečlivé, Pohodový plánovací diář s relaxačními omalovánkami a nedávno jsem dokončila Malou knihu antistresových omalovánek vydaných v pěkném malém formátu v sérii Relaxace do kapsy.

Moc by mě zajímalo, kdo další kromě paní Jany K., kterou už tady nevídám, se věnuje stejnému koníčku. Prozradí to někdo na sebe? Obávám se, že ne, protože každá pilná hospodyňka, což já rozhodně nejsem, by takovou činnost mohla nazvat mrháním časem.

Tato činnost mě v žádném případě neuklidňuje, naopak mě udržuje ve stavu ne nepodobném tranzu. Každý dokončený obrázek mě naplňuje spokojeností, i když pak dostávám do ruky křeče, které mi brání zacházet s PC myší.

Když si pak obrázky zpětně prohlížím, nabíjejí mě energií, jako by mi vracely tu, kterou jsem do nich vložila. Jsem docela zvědavá, jestli mě to někdy přestane bavit.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Hezké obrázky. Ale ne pro mne. Chtěla jsem dát loni kamarádce k Vánocům mandaly na vybarvování, ale když jsem začala listovat knížkou, bylo mi jasné, že tato činnost by mne neuklidnila, ba naopak, že bych na ni neměla trpělivost. Proto jsem i pro kamarádku zvolila jiný dárek.
Eva Mužíková
A co pastelky, nějaké speciální???
Eva Mužíková
To je nádhera. Obrázek se vymaluje podle nějaké předlohy, nebo vlastní fantazie???
Anna Čípová
Jani, dostala jsem omalovánky "Ostrovy"/ formát A4 a malé plochy/, koupila si velké pastelky a občas taky maluji. Ale fotografování má zatím přednost.
Eva Balúchová
Jani,ráda se přihlásím ke stejné zálibě jako máš ty.Vybarvuji už druhý sešit,obrázky se mi líbí a ukazuji je všem kdo je ochoten se dívat.Teď jde vybarvování trochu stranou.Máme na VU3V semestr o Genealogii,docela mě to baví,tak jsem začala i pátrat.
Jana Šenbergerová
Děvčata, děkuji vám za odezvu a všem, které pod tíhou různých povinností mají problém najít si chvilku jen a jen pro sebe a své koníčky, přeji, aby aspoň čas od času měly tolik času, kolik mívám já.
Lidmila Nejedlá
Zatím nemám na takovou činnost čas. Tak si to, Jani, užívej!
Elena Valeriánová
...tak krásné
Elena Valeriánová
Jani, když ty to máš tam krásně, je vidět, že tě to baví. A to je dobře. Já jsem jich už taky pár vybarvila, ale určitě to nemám nastavené jako ty. Není to malování pro mě prvořadé. Ale opravdu je to pěkná zábava. Teď nastává čas plískanic, foťák bude zahálet a přijde čas i na omalovánky. Safra, vánoce na krku, okna špinavá, všude prach a já sním o pastelkách.
Alena Vávrová
Jano, máš krásnou "posedlost". Mám ráda mandaly, ale sama jsem toto nezkusila. A nyní mám období, kdy nemám na nové aktivity moc času, spíše i ty staré zanedbávám ;-) ..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.