Íčkařská Plzeň
FOTO: autorka

Íčkařská Plzeň

23. 11. 2017

Mílí íčkaři!

V předstihu oznamujeme termín íčkařského setkání, abyste si nenaplánovali nic jiného. Čas neúprosně letí. Sice nás teprve čekají Vánoce, ale pak už přijde jaro, které máme všichni rádi. A s jarem nás čeká i další velká íčkařská slezina. Jak vyplynulo z malé ankety zde, hodně íčkařů souhlasilo s Plzní. Společně s Jarmilou jsme naplánovaly setkání:

Íčkařská Plzeň  8.-10.6. 2018

K ubytování  jsme vybrali autocamp Ostende u Boleveckého rybníka - na okraji Plzně (dostupný  MHD).

Vybrat si můžete:

-dvoulůžkovou, třílůžkovou nebo čtyřlůžkovou chatu /moderní společné sociální zařízení v blízkosti chat/ 

-bungalov s vlastním sociálním zařízením až pro 4 osoby (zde se bude platit více)

V tomto termínu bude v kempu probíhat akce, která nám jistě vadit nebude a můžeme se k ní připojit.

 

O programu můžeme ještě diskutovat. Je možnost projít historickou část města - Prohlídka,  navštívit Plzeňský pivovar nebo  ZOO či nějakou kulturní památku a samozřejmě společně posedět v hospůdce. Zde bude v pátek společná večeře,  je to od kempu 20 minut pěšky.

V sobotu večer bychom mohli posedět u ohníčku v kempu, hudební produkce vínové akce je do 22 hodin, tak to budeme mít i s hudbou.

Prosím, do komentářů napište druh ubytování a počet osob a domluvte se navzájem, kdo chce s kým chatu sdílet.

Vzhledem k probíhající akci nám restaurace v kempu nebude moci zajistit stravování, proto si snídaně budeme muset obstarat sami, v bungalovech a čtyřlůžkových chatách jsou ledničky, kam si to snad budou moci k někomu uschovat i ti z dvoulůžkových chatek.

Na jaře doplníme detaily a číslo účtu, kam budete zasílat zálohu.

Nerada bych zde četla příspěvky, že je to daleko a podobně. My z Bohumína to budeme mít skoro 500 km a přijedeme, protože se chceme s přáteli znovu potkat. 

Tímto samozřejmě zveme k setkání i nové íčkařské tváře.

Za přípravný výbor se na všechny těší Jarmila a Červenka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děvčata bohužel ruším svoji předběžnou účast , v té době nebudu, budeme v Alpách. Děkuji za Vaši aktivitu a držím palce, ať vše vyjde.
Naděžda Špásová
Proti ubytování v hotelu, nebo penzionu nemám námitky. Jste hvězdy.
Helenka Vambleki
Termín se nemění. Zůstává 8.-10.6.2018. Protože nikdo nechce turistické ubytování se společnými sociálkami, našli jsme mimo bungalovy také pro další ubytování v blízkosti kempu/možná, to co ty/ a opět jednáme, protože na netu není počet pokojů. Tak vydržte, máme půl roku předstih. Až bude vše stoprocentní, dáme co nejdřív vědět.
Marta Nosková
Milé organizátorky. Hlásím, že po zmiňované změně termínu jsem si našla jiné ubytování v blízkosti kempu, protože jsme se do těchto míst již dávno chtěli podívat a taky nám vyhovoval původní termín. Ubytování již měnit nebudu ,proto ruším původní rezervaci na dvoulůžkovou chatku, ale na setkání s vámi se určitě těšíme. Zdraví Marta a Ota Noskovi
Zdenka Žichovská
Plzeň, Žichovská Zdenka, bungalov (+MN, JH, MS)
Elena Valeriánová
Potvrzuji PLZEŇ bungalov Valeriánovi + Jana a Pavel. Slovinsko bych chtěla raději v září pokud se ovšem září.
Eva Mužíková
Hani díky, už jsem v obraze. Z mé strany nešlo o nic, jen jsem v tom jaksi " byla dezorientovaná "
Hana Práglová
Evi,Slovinsko nám Ck přesunula na červen.Elen už jsem psala informaci.Ale nevím,proč se Slovinsko řeší...Z pūvodně 20 lidí se mi dnes hlàsi jen 6.A ti si dovolenou asi zajistí sami dle vlastního uvàžení.Pro takový počet dovolenou zajišťovat nebudu.Takže téšme se na setkání...
Eva Mužíková
Ty to s Helenkou jistě zvládneš ke vší spokojenosti všech " účastníků zájezdu", Určitě to bude, jako všechny ostatní setkání, skvělé.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jsem ráda, že se nakonec se po poradě děvčaty ze Severní Moravy ponechal původní termín tj. 8.-10.6. Na tento termín jsem zajistila chatky. kdy se koná zájezd na Slovinsko nevím, neorganizuji ho. Mně stačí ta Plzeň.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.