Fotoreportáž: Už odchází
Foto: autorka

Fotoreportáž: Už odchází

29. 11. 2017

Ptáte se, kdo? No přece podzim. Včera po obědě jsem šla na procházku se psy. Už dopoledne se mi líbily barvy za oknem, takže jsem se na ten špacír vybavila i foťákem. Obešli jsme si jejich území a mě napadlo, že by nebylo špatné ještě, možná letos naposledy, vyjet na náš oblíbený Střížák. A tak jsem nelenila, zavolala pánečkovi a ani jsem ho nemusela moc přemlouvat. Cestou jsme ještě vyzvedli vnučku Aničku a jelo se.

Tedy, řeknu vám, ono foukalo už dole, ale že to bude nahoře takový fičák, to jsem nečekala. Abych to neprotahovala, zima tam byla docela festová, severní vítr byl docela krutý, takže mě při focení zábly ruce, Anička zalezla do auta, psi se trochu snažili proběhnout, páneček odevzdaně trpěl, no a já? Já cvakala a cvakala. Dost fotek mám i z auta a mile mě překvapilo, že jsou docela pěkné.

Tak to jsou pravděpodobně moje poslední podzimní fotky. Snad vás ještě trochu potěší. Omluvte, prosím, u některých zhoršenou kvalitu, barvy si dělaly, co chtěly. Přeji všem pohodové vánoce a zimu.

výlet
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Nadi, fotky jsou hezké, ale ten pozdní podzim už méně, předzvěst zimy mne netěší. V tomhle počasí trpím, k životu potřebuji sluníčko. Moc se těším na jaro, už aby...:-))
Naděžda Špásová
Díky za vaše příspěvky, jsem potěšena. Blanko, taky už bych to jaro brala. :-)
Blanka Macháčková
Naďo, moc pěkné. Přiznám se, že se už těším na fotoreportáž Jaro už přichází. Cítím z fotografií tu nepříjemnou zimu.
Zdenka Jírová
Tuto část podzimu a celého roku vnímám jako nejméně příjemnou. To už není ten příjemný, lehce nostalgický barevný podzim, který mám ráda. v tuto dobu se už hlásí paní Zima dost drsnými prostředky, hlavně studeným větrem , mlhou a chladem. Nejvíce mi vadí tma, která převládá i přes den. Až napadne sníh, bude to veselejší.
Eliška Murasová
Hezké rozloučen . Možná pod dojmem článku, tam ten vítr vnímám.
Jana Šenbergerová
Mám podzim ráda a procházka s vámi mě dobře naladila. A to nebe!
Lenka Hudečková
Nadi, včera byla venku vlezlá zima, bez sněhu. Takový podzim, ať raději odejde a nastane hezká bílá zima...Nebo??? Už se moc těším na jaro... Ale fotoreportáž máš moc pěknou :-)
Marie Ženatová
Díky za hezké podzimní fotečky...
Libor Farský
Hezké, ale já už se také těším na jaro.
Elena Valeriánová
Hezké loučení s podzimem. My jsme se pokoušeli o totéž v sobotu na Rejvízu. Vítr byl opravdu hrozný a tak jsem zavelela k úplnému. Spoušť na foťáku jsem zmáčkka asi jen dvakrát. Naďo, podívej se na FD na můj TIP, mohlo by Tě to zajímat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...