Vánoční koncert v nemocnici
Foto: autorka

Vánoční koncert v nemocnici

18. 12. 2017

Je stříbrná neděle 17.12.2017, já stále ještě trávím čas v nemocnici, nijak mne nemrzí, že nemohu uklízet, péct a nakupovat. Čeho ale opravdu lituji, je skutečnost, že letos poprvé budu chybět v našem malém kostele na zpívání koled.
Ráno jsem vstala z postele a venku se sypal sníh, alespoň něco, co připomíná blížící se vánoce. Sestřička nám všem třem na pokoji napíchala infuze a informovala nás o dnešní návštěvě kapely z blízkých Nepolis.
Hurá! O koledy tedy letos nepřijdeme. V deset hodin jsme se všichni (i ti nechodící) shromáždili v jídelně a těšili se na koncert.
Koledy zpívala a hrála skupina dobrovolných hasičů "Nepál band". Jejich produkce byla krásná a dojemná. Po koncertě jsme dostali dárečky, které vyrobily děti z nepoliské základky.
Moc si vážím lidí, kteří obětují svůj volný čas a dělají radost starším a nemocným, často nemohoucím lidem. Všem přeji krásné a klidné vánoce.

Můj příběh
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Miluško, tvé zprávy z nemocnice jsou optimistické a to je dobře. Držím palce, ať jsi brzy jako rybička.
Hana Rypáčková
To mě potěšilo.Miluško, přeji zbytek pobytu a domácí pokračování, hlavně v pohodě. Drž se , děvče.Díky za článek.
Zuzana Pivcová
Miluško, je to krásné a pro pacienty určitě velká radost, že na ně takhle někdo myslí. Ale doma je doma, že? Moc děkuji za příspěvek.
Alena Tollarová
Je to bezvadné, když i do nemocnice vstoupí vánoční nálada třeba prostřednictvím hasičů, kteří dokážou uhasit možná nějaké to smutnění. A že ve školách myslí na nemocné a děti pro ně vyrobí dárečky. Miluško, řekla bych, že ten andílek Tě bude provázet ...
Miluše Hasenohrlová
Mílo, ten dárek -andělíček určitě potěšil v tom nemocničním prostředí.Je dobré, že pacientům dovedou zpříjemnit nepříjemné chvíle.
Marie Seitlová
To jste měli Miluško krásné překvapení a zpestření pobytu v nemocnici. Přeji zlepšení zdraví a pěkné Vánoce doma.
Anna Čípová
Miluško, to muselo být dojemné. Díky za článek i fotky. Přeji zlepšení zdravotního stavu, krásné Vánoce a hodně optimismu v novém roce.
Alena Vávrová
Moc Ti toto milé vytržení během nemocničního pobytu přeji, Mílo. Hasičům dík a Ty, šup šup, už ať jsi doma!
ivana kosťunová
Miluško, věřím, že takové neokázalé skutky potěší více než bůhvíjaké plánované akce. Přeji vám , aby se zdraví zlepšilo a abyste si uchovala ten svůj optimismus.
Věra Ježková
Milý článeček i fotky. Přeji vám hezké Vánoce a hodně zdraví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...