Nádhera v podzemí Betlémské kaple
Foto: autorka

Nádhera v podzemí Betlémské kaple

29. 12. 2017

V podzemních prostorách Betlémské kaple jsou betlémy vystavovány již tradičně. A vždy je to zážitek. Letos výstavou betlémů přirozeně prolíná výstava nazvaná Jak se kdysi vařilo a svítilo. Obrázky z ní vám ukážu příště. Dnes začnu betlémy, které jsou aktuálnější. Výstavu jsem chtěla navštívit už před Vánoci, ale kvůli celým třídám školních dětí tlačících se před budovou jsem to vzdala. I dnes chvíli po otevření začalo být plno. O tom, že je o výstavu velký zájem, svědčí mj. i to, že jsem dostala vstupenku dětskou, neboť seniorské již byly vyprodány. Výstava končí 2. ledna. Chcete-li, sestupte se mnou po točitých kamenných schodech a dívejte se. 

Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Věro, já jsem tam přišla v 10, to jsem tam měla sraz s kamarádkami z Mělníka. Já žádné fotky nebudu dávat na íčko, ty tam všechno máš. Napsala jsem ti žádost o přátelství, abychom se mohly rychleji domlouvat na výstavách.
Lidmila Nejedlá
Já tam nebyla, vlastně byla teď s obrázky Věrky. Díky.
Olga Štolbová
Také jsme byly s dcerou a chodíváme každý rok, ale nefotíme. A vždycky nové a krásnější zážitky. Měly jsme štěstí, 23.12. odpoledne nebylo moc plno. Věrko, díky, ráda jsem se zase popásla. *****
Věra Ježková
Jitko, musely jsme se minout – odcházela jsem před desátou. Už jsem si několikrát říkala, že bychom se na nějakou výstavu mohly vydat spolu – trochu se stíháme. Ještě bych chtěla zveřejnit v úterý, až budu na svém počítači, fotky ostatní – jídlo, světlo aj. Nebo je chceš dát (dala jsi) ty?
Libor Farský
Je to úžasné, kolik žije mezi námi šikovných lidiček! Měla by vzniknout reprezentativní knižní publikace s těmito fotografiemi s dodatkem o autorech a materiálech.
Zuzana Pivcová
Na této výstavě jsme byly se sestrou na Štěpána. Ano, i v ten den tam byla spousta návštěvníků všech věkových kategorií. Vždy mě potěší zájem dětí. Jak vidím, nepoutá je pouze internet. To je dobře. Díky, Věrko.
Jitka Hašková
Hezké fotky. Mám skoro tytéž. Byla jsem tam 27.12. dopoledne, bylo strašně narváno. Výstava je krásná, hezčí než loni. Končí již 2.1.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...