Hrdost
Foto: autorka

Hrdost

29. 1. 2018

Dnešní nedělní odpoledne jsme strávili u našich mladých. Naposledy jsme tam byli na 10. narozeniny naší vnučky Aničky. Tehdy tam bylo dost lidí, takže jsem si vůbec nevšimla vystavených předmětů. O tom, že vnučka navštěvuje kroužek keramiky, samozřejmě vím, protože ji tam děda každou středu vozí. Že je šikovná, taky vím, ale tohle mě tedy dostalo. Koukala jsem jak jojo. Udělali jsme z této parády v kuchyni malou výstavku a já se o to chci s vámi podělit. Omlouvám se za zhoršenou kvalitu, je to focené mobilem.  Ale o to mi ani moc nejde, jen jsem ohromená, co malé ruce 10leté holčičky dokážou vytvořit. Mimoto ještě chodí do dramatického kroužku a dokonce už veřejně vystupuje. Jsem na ni docela pyšná, i když ona sama chce být cukrářkou. Tedy zatím.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Milá Naďo, je to moc krásné, dojemné a máš být na co pyšná. Takhle jsem před lety koukala já, když čas od času vnučka svoje výtvory dovezla domů- mají je uložené dodnes a jejich maminka jimi podle situace zdobí poličku. Dneska se již Natálka věnuje něčemu úplně jinému, ale šikovné jsou moje vnučky obě. Jenom jaké přivítání nachystaly zcela samy mamince a bratříčkovi při jejich návratu z porodnice. Také jsem pyšná babička.
Naděžda Špásová
Moc všem děkuji za krásné příspěvky, byla jsem fakt dojatá. Ano, jsme na ní moc hrdí, ale znáte to, občas je i na pohlavek. Děkuji
Hana Polednová
Naďo, vnučka Anička je moc šikovná. Dobře, že si vše nafotila a můžeme se podívat, jaké krásné věcičky už dokáže v 10ti letech vyrobit. Má talent a přeji jí, aby ho dále rozvíjela.
Libor Farský
Vnučce blahopřeji, hlavně má krásného koníčka na celý život.
Ilona Erika Kolář
Jsou to moc pěkné kousky.
ivana kosťunová
Kočička je úžasná...
Marie Ženatová
Naděnko gratuluji, vnučka je moc šikovná...
Miluše Hasenohrlová
Nadi, máš vnučku moc šikovnou.Určitě jsi na ní pyšná.Nejvíce se mi líbí ty dva andělíčci.Keramiku mám moc ráda.Moje 14-ti letá vnučka se věnuje lehké atletice, také jí fandím a podporuji.
Hana Rypáčková
Šikulka .To je nepřeberné, vybrala jsem si kočičku. Vnukům už je daleko přes dvacet a jejich výrobky z dětství máma po úklidu prodala na trhu pěkně draze, ruční práce letí. /Jasně, že na památku něco nechala/.
Eliška Murasová
Naďo, je to moc šikovné děvče, má smysl pro barvy a velkou představivost.Tvoření je radost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.