Fotoreportáž: Na Hromnice
Foto: autorka

Fotoreportáž: Na Hromnice

4. 2. 2018

Na Hromnice o hodinu více je pořekadlo, které mě vždycky docela potěší, protože se den prodlouží o hodinu. Je pátek, čtyři dny jsem chodila do práce, takže jsem byla docela unavená, ale protože krásně svítilo slunce, vzali jsme psy a jeli na náš oblíbený Střížák. Nahoře se sice už zatahovalo, ale obloha skýtala ještě hodně potěšení. Mačkala jsem spoušť foťáku jako o život, pejsci se krásně vyběhali a nutno říct, že nám to všem udělalo opravdu dobře. Domů nás zahnala zima.

Jen doufám, že vás tím moc neotrávím, protože prostě nebe a mraky jsou moje potěšení. Slibuji, že si dám chvíli pauzu, jako malinký bonus jsem vyfotila naší obří přísavku a skaláru. Ta vyčistila akvárium od plevelných rybek a roste nám před očima. Omlouvám se za kvalitu, vystavovat je nehodlám.

procházka
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Nadi, taky ráda fotím mraky. Mám jich nepřeberné množství. Ta nebeská nádhera je prostě neodolatelná. Takže foť a sdílej fotky s námi. Ráda se podívám.
Naděžda Špásová
Těší mě, že mraky zase zaujaly a díky všem za slova chvály.
Hana Rypáčková
Krásné a ta úvodní fotka vede, já jsem na kopečky.....
Marie Seitlová
Naďo, krásně jsi zachytila oblohu.
Naděžda Špásová
Moc děkuji, opravdu mě to těší. :-)
Soňa Prachfeldová
Naděnko, moc pěkné, tohle je i můj častý motiv, proměna oblohy mě fascinuje,. Výběh tam máte náramný, to si mazlíčci užijí. Akvárko dá dost práce, já to po smrti muže vzdala.
Eva Mužíková
Nadičko, jelikož bydlím mezi kopci, takové nádherné pohledy do krajiny s mraky nad hlavou tady postrádám. Fotky pejsků a života v akvárku jsou moc milé.
Zuzana Pivcová
Odpoledne už to hromnické prodloužení o hodinu trochu zaznamenávám, ale ráno ještě nějak ne. Tvé obrázky bych nazvala pohledem do šírého kraje, to se mi líbí. Jsou hezké a mraky pro Tvé fotky typické.
Blanka Macháčková
Ty mraky jsou krásně zlověstné. Hezké fotky.
Jana Šenbergerová
Závidím to rozlehlé nebe. U nás ho kus chybí, ale i to málo bývá občas úchvatné. Také se mi mraky líbí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...