Fotoreportáž: Poněkud podivná zima
Foto: autorka

Fotoreportáž: Poněkud podivná zima

9. 2. 2018

Jesenicko bylo donedávna zvyklé na zimy s pořádnou nadílkou sněhu, kdy mráz štípal do tváří a nohy nekontrolovatelně klouzaly na zmrazcích. Na našem Pradědu býval sníh až do června a začátkem října už tam byl zase. Doba se změnila, zřejmě na tom globálním oteplování něco bude. Jiskřivý sníh a štípající mráz jsme u nás už neměli několik období za sebou. Na jednu stranu si libujeme, že se nám dobře chodí, na stranu druhou je nám líto krásných zimních dnů.

Přijměte pozvánku a podívejte se na zimu nezimu, kdy slunce svítí jen málo a krajina je jen trochu pocukrovaná. Pojďte se podívat, co mi přišlo před fotoaparát za první týdny letošního roku.

Upozornění: fotoreportáž je pro obsáhlost pouze pro otrlé.

procházka
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Eleno, úžasné snímky. Díky!
jaroslava Novotná
Tak přesně takové snímky se mi líbí - umění se dívat a pojmenovat.
Lenka Hudečková
Elenko, to je nádhera...jedna fotka hezčí než druhá :-). I u nás je letos zima jiná, vloni byl aspoň v lednu a únoru sníh, letos vždy jen pár dní, ale co naděláme? Dávám 5*, ale dala bych i víc.
Jiří Hudeček
Ahoj Elenko. My jsme naštěstí při dovolené na Jesenicku měli krásné letní počasí. Krásné fotografie z "pocukrované" přírody.
Jaroslava Handlová
Elenko, paráda. Příroda je kouzelnice a Ty umíš její čarovné proměny citlivě zachytit.
Anna Čípová
Elenko, tvůj svět je kouzelný, rozmanitý, barevný, prostě báječný. Zachytit ledňáčka se hned tak nepodaří. Moc ráda jsem se podívala, jak je u vás. Díky.
Jana Šenbergerová
Ale že je u nás krásně! Ještě že to někdo umí tak dobře zachytit. Popiska u Čapího hnízda nemá chybu. Pobavila mě. Už se těším, až tam zase budou čápi.
Alena Tollarová
Eleno, já tedy otrlá jsem, a to dobrovolně a ráda. V poledne jsem galerii jen v rychlosti proběhla a jako moučník jsem si nechala ji po večeři. Tvoje reportáže jsou svým záběrem a rozmanitostí vzorem pro všechny, protože s každou další fotkou graduje. Líbí se mi i "srovnávací" fotky, na nichž je zjevně zachyceno stejné místo, ale nikdy nejsou stejné. Těžko vybrat jednu nej, to prostě nejde, tak začnu miminkem a vezmu to přes měsíc, ledňáčka, labutě, jiskřivé ráno, ledové ... ne, už dost, to bych musela opsat všechno.
Alena Vávrová
Elenko, pokoukáníčko pro fajnšmekry - díky moc.
Naděžda Špásová
Elenko, přišlo ti toho před čočku fakt hodně a všechno je moc pěkné. Líbí se mi ta tvoje všehochuť. S tou zimou je to fakt na prd. U nás je to to samý.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.