Fotoreportáž: Únor bílý...?
Foto: autorka

Fotoreportáž: Únor bílý...?

15. 2. 2018

Únor bílý, pole sílí, ale letos to nějak ne a ne platit. Já vím, slibovala jsem, že si dám pokoj, ale když ono na tom kopci bylo fakt krásně. Uznejte sami, to se nedalo nevyfotit. Možná bych už měla změnit terén, ale když my se zatím nikam jinam nedostaneme.

Na druhou stranu si myslím, že mraky nikdy nejsou totožné. Vyfotíte oblohu, otočíte se na chvíli, a když se pak obrátíte zpět, je tam zase něco jiného. Komu se to bude zdát už prostě nuda, tak se holt nekoukne, ale věřím, že vám zvědavost nedá. Děkuji za trpělivost a přeji hezké pokoukání.

procházka
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
NADI, nedávej si pokoj, byla by to škoda, Jak píšeš, každý se může rozhodnout, zda nakoukne či ne. Já patřím k těm prvním, nakukuji ráda.
Zdenka Jírová
Fotky jsou krásné a oblaka taky. Já se ráda na ně dívám a také je fotím. Vždy si vzpomenu na Karla Hynka Máchu ... " bílé obláčky dálným nebem plynou..."
Lenka Hudečková
Nadi, mraky jsou a budou vždy suprové...líbí se mi...a taky se jich asi nikdy nepřekoukám :-). Moc pěkné, u nás jsou pole bílá, hlavně kolem Teplé a směrem k Mariánkám :-). Dneska bylo od rána krásně slunečně, takže u nás sníh zmizel. ☼
Lidmila Nejedlá
Nádhera, Naďko.
Naděžda Špásová
Moc všem děkuji. Elenko, to je houbička, zapomněla jsem to tam napsat. :-)
Věra Ježková
Naďo, na prohlížení vašich fotek trpělivosti netřeba. Vždyť přinášejí radost. Děkuji.
Elena Valeriánová
Nebeské divadlo je k neokoukání. A ten pes na zádech nemá chybu. Zajímalo by mě, co to je úžasné záhadnou kuličku na fotce 15. Děkuji.
Alena Tollarová
Jo, jo, taky jsem si v úterý užila bílou podívanou na nebi, když už není na zemi.
Marie Seitlová
Naďo, únor není bílý, ale mraky máš nádherné. To u nás je stále smog, takovou modrou oblohu jsem dlouho neviděla. Tak dík za ni.
Blanka Macháčková
Věřím, že si tu procházku hezky užíváš. Z těch fotografií je to vidět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...