Naše boxerka - rozloučení
Foto: autorka

Naše boxerka - rozloučení

20. 2. 2018

Vážení přátelé, milí íčkaři,

tak nějak by Vás oslovila naše boxerka - naše Lady. Myslím si, že by jí vůbec nevadilo, že píši toto oznámení, a je mi přitom dost těžko. Měla ráda život, měla ráda naši rodinu, svá štěnátka, a hlavně ty dva kluky, kteří jí to s láskou opláceli.

Dnes je to týden, co jí mladší z vnuků s jejím páníčkem vykopali hrobeček u nás na zahradě. Naštěstí dlouho netrpěla, měla v sobě ale zákeřnou nemoc, která přemohla vše pozitivní, čím Ladynka žila. Myslím si, že se na nás dívá z psího nebíčka, a drží nám své "palečky". My nezapomínáme, protože ona byla opravdová kámoška a moc milá holka. Budiž jí země lehká. Děkuji.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Ano, děje se to lidem i zvířátkům. Spi sladce Ladynko.
Libor Farský
Jituško, mluvíš mi z duše. Měli jsme boxery Dinga, Bettynku a Denise, stále je mám před očima.
Jitka Chodorová
Děkuji všem za komentář, naše rodina chová boxery bezmála 50let, toto prožíváme již popáté, všichni byli miláčkové, ale Ladynka si získala nás všechny, v těchto dnech by měla teprve 7let. Velká škoda, ale myslím si, že si mladí pořídí brzy štěnátko, ale to už nechám na nich. Kluci jistě budou chtít, na Ladynku ale nikdo nezapomene.
Jaroslava Handlová
Jitko, cítím s Tebou, protože tu bolest znám. Náš boxer Gent již odešel do psího nebe dávno. I po letech se mi vracejí na něj ty nejkrásnější vzpomínky. Až čas bolest otupí, a v paměti zůstane vše pozitivní, co Tobě i celé rodině dala. Ať je tomu tak s Ladynkou i u Tebe.
Alena Várošová
Jituško,chápu Tě.Kdo má rád zvířátka,tak vše i tu radost,bolest,či trápení prožívá s nimi.Syn nechal minulý pátek utratit svoji fenku jokřírka.Měla nádor,který se ji otevřel ven,kdyby se ji otevřel dovnitř sice by to bylo rychlejší,ale o to více by trpěla.Vetelinářka ji dávala měsíc.Všechno Jituš přebolí a bude opět hezky na té vaší zahrádce.
Zuzana Pivcová
Jituš, hodně Ti rozumím, protože v létě jsme to zažily s nejstarší kočkou Naděnkou, a protože i zbývající 2 kocouři jsou senioři, zvláště kartouzák Míša, víme, že nás to zase záhy nemine. Tak ať se Ti vždy vybaví jen hezké zážitky, ne to smutné.
Naděžda Špásová
Jitko, tak to je mi strašně líto. Taky jsme to zažili, a vzhledem k tomu, že máme dva pejsky, děsím se jenom při pomyšlení na to, až odejdou. Lady už je dobře a určitě se na vás z psího nebe dívá. Až budete mít štěňátko, určitě dejte vědět.
Věra Ježková
Ve vzpomínkách s vámi zůstane.
Marie Doušová
Věřím , že ve Vašich srdcích Lady zůstane a tam nahoře už ji nic bolet nebude.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.