Výrazný šperk dělá divy. Hodí se pro každý věk
FOTO: pinterest.com

Výrazný šperk dělá divy. Hodí se pro každý věk

9. 5. 2018

Upoutá pozornost. A třeba ji zároveň i odpoutá od něčeho, na co nechceme upozorňovat. Není důvod se ho bát v žádném věku. O čem je řeč? O výrazném, velkém šperku na krk.

Náhrdelník. Může být dlouhý nebo široký, obepínající krk nebo naopak chrastící a cinkající až někde na břichu. Může být zlatý, stříbrný, výrazně barevný nebo třeba klidně z kusů látek či kamenů. Hlavní je, aby byl zajímavý, výrazný, klidně třeba až šokující.

Jistě, některé ženy mohou říct, že jde o záležitost nevkusnou, od určitého věku nevhodnou, zbytečně poutající pozornost. Další ženy však namítnou, že právě o to jde, že zajímavý šperk dokáže z nenápadného, obyčejného oblečení udělat pozoruhodné. Faktem je, že když k jednoduché bílé košili či halence přidáme něco velkého na krk, jedná se najednou o úplně jinou košili či halenku. Výrazné šperky dodají takzvaný šmrnc.

Přestože si některé ženy myslí, že by s přibývajícími roky měly volit zásadně šperky jemné, jednoduché a nenápadné, často se pak otočí za dámou, která se výrazných ozdob nebojí.

Je na vkusu každé ženy, čemu dává přednost, ale každopádně neuškodí podívat se na příklady, že velký a výrazný náhrdelník neznamená laciný nevkus. Když se vybere ten pravý, je tomu přesně naopak.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Zbytovská
Já jsem těmi obrázky nadšená. Miluji výrazné šperky a myslím, že právě starším a starým ženám sluší. Nutí nás narovnat se, napřímit a trochu víc se "nést".
Elen Zajíčková
Šperkům na fotografiích rozhodně nechybí nápad. Jsou to od prvního pohledu výrazné , originální kousky. Jen tyrkysový set bych "trošku" vytřídila. Velký šperk je velmi nápadný sám o sobě , proto bych volila vždy jen jeden kus ze setu. Pravé kameny efekt ještě umocní. Příliš šperků může působit někdy až lacině. I když tady jde o skvostné kousky. Ale hlavně jde o reklamní snímky. " Méně je více " může porušit ta dáma, která má cit a vkus. A umí šperky nosit.
Elena Valeriánová
... ta si ...
Elena Valeriánová
Korále, náramky, prstýnky - to bylo kdysi moje. Bylo. Teď už mám raději jemnější šperky a ráda nosím hodinky, které mi kdysi dávno dál syn. Na úvodní fotce je krásná mladá žena,vrací si může dovolit cokoli. Na fotce č. 3 je prostě strašidlo.
Zorka Horká
To jsem ráda, že je taky někdo pro umírněnost. Při prvním pohledu na fotky mě napadlo - doplnit to těmi křiklavými ponožkami (doporučovanými tady před pár dny), červený klaunský nos na frňák a klauniáda může začít..... :-)
Alena Várošová
Velké a nápadné šperky bych nosit nemohla a ani je nenosím a nelíbí se mi i na některých zde vyfotografovaných ženách.Větší náušnice bych si dala.Nic se nepokazí obyčejnými perličkami jakékoliv velikosti i s náramkem. Modelka s brýlemi naopak na sebe upozorňuje,že se za ní každý otočí,ale ne v dobrém smyslu,že jí to sluší,ale naopak.Mladší ženy si mohou takovou výstřednost dovolit, ty staršíí by měly být skromnější.
Eva Mužíková
Já bych snesla osmičku, ale bez té brože pod límečkem...
Marie Doušová
Šperky mám ráda , ale žádné nenosím. Mám jich docela dost . Miluji pravé kameny zasazené ve šperku ,ale leží mi ve šperkovnici a občas se s nimi pomazlím. Jsem alergická na zlato a stříbro . Tak jsem se odnaučila šperky nosit. Šperkovnici otvírám pouze jen pro potěšení a věřím , že se jednou budou hodit mým dcerám. Zatím nemají zájem a říkají ať se s nimi ještě těším pohledem.Tyto šperky na fotkách jsou pro mě moc vyzývavé a já bych si je nikdy na krk nedala.
Zdenka Hillová
myslím si ,že mladým sluší vše (ale pokud si troufá i starší žena proč ne??) mám ráda zlaté šperky ,
Olga Škopánová
Myslím že zde by se hodilo říci méně je někdy více.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.