Bohumínské minisetkání
FOTO: autorka

Bohumínské minisetkání

14. 5. 2018

Je zmrzlinová sezona, ale občas si potřebuji také odpočinout. Když jsem se dověděla, že v Bohumíně bude hrát skupina ADAMIS, kterou mám ráda, rozhodla jsem se na ně zajet podívat a opět si s nimi popovídat. Bohumín není od Ostravy daleko, a tak jsme se domluvili s Majkou Seitlovou, že spojíme příjemné s užitečným a uděláme si malé setkání. Kytičku a malou sladkost pro Adélku k narozeninám jsem si nechala v kině. S Majkou jsme si sedly v nedaleké kavárně na malý pokec. A ejhle! I Hanka Práglová měla čas a přišla za námi. A už jsme tři. Světe, div se! Ještě nejsme všichni, kde se vzal, tu se vzal, jeden muž. Posadil se mezi nás Hančin manžel Standa. Takže jsme nakonec byli čtyři. Dohodli jsme termín na ostravsko-bohumínské setkání, o kterém bude informovat Hanka. Krátké, ale pěkné setkání se vydařilo. Pokecali jsme, zasmáli se a začali se loučit.

Odcházím na koncert. Byla jsem spokojená a ještě si zavzpomínala na společný výlet v Doksech. Proč? Jednou jejich písničkou. Můžete si ji poslechnout a zavzpomínat se mnou. Snad se vám bude líbit stejně jako mně.  

Představuji vám písničku Máchův kraj od Adamis.

   

  

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
I malá setkání jsou prima..
Hana Práglová
Alice,předpokládám,že to do Bohumína nemàš daleko.Až budeš mít chuť,klidnė se ozvi..Určitė se najde pár lidiček,kteří budou mít chuť si sednout s příjemnými lidmi!!!!
Jaroslava Handlová
Havlíčkův Brod zdraví Bohumín. Díky za připomínku Máchova kraje - je na co vzpomínat.
Jitka Caklová
Dano, moc pěkné minisetkání. Mám takováto komorní setkání také ráda, připadají mi upřímnější. Dík za dání na vědomí ostatním čtenářům/kám. S dobrými lidmi je dobře :-) .
Alena Tollarová
Každičké setkání lidiček, kteří se poznali díky i60, je fajn. A informace o nich samozřejmě taky. Zdravím vás, jako byste byli se mnou tady v obýváku. Máchův kraj je krásný a setkání v Doksech je nezapomenutelné.
Marie Seitlová
S dobrými lidmi je vždy příjemné setkání. Danko díky.
Hana Práglová
Ano. Kràtké setkání bylo moc fajn.UvažovalI sme o setkání v Bohumínė;ale pak jsme došly k závėru,že se teď akcí nahromadilo jaksi moc...Až vymyslíme vhodný termín,určitė dám informace s předstihem...
Elena Valeriánová
Taky vás všechny zdravím. Danko, vím o čem píšeš. My když se potkáme s Janou Š. a jejím Pavlem máme z toho taky radost. Jsme íčkaři! A vám to na fotkách moc sluší.
Dagmar Bartušková
Dano, Majko, Hano, Stando, vřele Vás zdravím! Holky, jste kočky. ;-)
Zuzana Pivcová
Danko, docela stručný článek, ale prozradil vše podstatné a milé. A fotka je bezvadná, jste na ní jako živí. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...