Je doba tenisková. Podlehneme?
Ilustrační foto: pinterest.com

Je doba tenisková. Podlehneme?

17. 5. 2018

Tenisky. Bílé, barevné, zlaté. Nízké nebo na podivných vysokých platformách. Nosí se už nejen na sport, ale také ke klasickým kalhotám a dokonce k sukním. Fakt je dobré vzít tuto módu na vědomí, protože je pohodlná.

Dámy vyššího věku nebo silnějších postav si často stěžují, že najít pohodlné boty je problém. Každý, koho někdy bolely z nějakého důvodu nohy, jim dává za pravdu. Pokud žena chce, aby bota byla pěkná, slušivá a zároveň pohodlná, často hledá dlouho, předlouho. A čím je starší, tím více tento problém zpravidla řeší. Proto je dobré současnou dobu teniskovou zaregistrovat. Právě tenisky totiž jsou pro mnoho žen řešením tohoto problému.

Je ovšem třeba odhodit předsudky a neříkat: tohle je pro mladé, to se od určitého věku nehodí. Tenisky mohou nosit děti, slečny, zralé ženy i seniorky velmi vysokého věku. Jde jen o to najít ty pravé, které sedí. No, tak jistě, není třeba této módě podléhat tak, že si šedesátiletá dáma nazuje tenisky ke květované sukni, jako to dnes často dělají mladé dívky. Nicméně klasická věčná kombinace spočívající v tmavých úzkých kalhotách, jednoduché košili, případně v dobře padnoucím saku, může být teniskami doplněna kdykoli. Tenisky se nyní totiž vyrábějí v tak neuvěřitelných podobách, barvách a vzorech, že už dávno nejde o obuv určenou jen pro sport. Jsou zlaté, stříbrné, květované, v pastelových barvách. A mimochodem, jde o typický doplněk, který takzvaně omlazuje.

Dáma v teniskách totiž světu dává najevo, že je aktivní, sebevědomá, potřebuje se pohodlně přemisťovat a už dávno má za sebou časy, kdy klopýtala v lodičkách městem, protože jí záleželo na tom, aby byla takzvaně sexy. Teď už je ve věku, kdy ví, že kouzlo ženy je v něčem jiném. Tak právě to mohou tenisky vyjadřovat. Takže je důvod je vyzkoušet, vždyť se mnohdy dají pořídit oproti jiným botám za velmi nízké ceny.

móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Takže z diskuze vyplynulo,že každý nosí co může a co mu vyhovuje.
Marie Doušová
Na výlety a sport jedině tenisky. Jsou praktické a výběr je velký. K sukni je určitě nosit nebudu,moc se mi to nelíbí ,ale kdo chce, ať si nosí , v čem se cítí dobře.
Elena Valeriánová
Tenisky se mi líbí a tak jsem si jedny pořídila, jsou pěkné starorůžové. Nosím je k úzkým džínám. K sukni ne, to raději baleríny. Ta kopyta, co jsou na ilustrační fotce jsou jako antireklama na tenisky. Nikdy bych si nekoupila zlaté ani stříbrné, připadají mi nevkusné.
Hana Rypáčková
Těm z úvodní fotky říkáme !botky samochodky". Klidně k sukni a bágl na zádech, kde jsou sandálky.
Dana Puchalská
Tenisky jsou super. Ale k sukni kterou nosím málokdy si je neberu. Ale jinak ano. K džínám jsou hezké.
Jarmila Komberec Jakubcová
Nosím tenisky moc ráda, mám je v různých barvách a nosím je i k sukni. prostě na tenisky nedám dopustit.
Jana Šenbergerová
Já k jedněm přišla jako slepý k houslím a ráda je nosím. "Kopyta", která jsou na ilustračním fotu bych nenosila, ani kdybych je zadarmo pořídila.
Věra Ježková
Nepodlehnu. Botasky (tenisky) nosím už spoustu let. Na svou nožku velikosti 43 je seženu a netlačí mě. Na léto se mi podařilo sehnat troje baleríny, takže nohy budou i větrat. A tenisková móda se mi líbí, zvlášť botky různě vybarvené.
Jitka Hašková
V teniskách se mi potí nohy a jsou mi nepříjemné. pro mě ne. Nosím trekové boty zimní, jarní, letní.
Eva Mužíková
Super móda, také mám na krátší cestování tenisky dvoje, Bílé a černé. Vadí mi, že se v nich trochu potí nohy, ale dají se snadno udržovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.