Fotoreportáž: Divadlo
Foto: autorka

Fotoreportáž: Divadlo

2. 6. 2018

Tentokrát vás zvu na opravdové divadlo, které se odehrálo 27.5.2018 na hradě Střekov v Ústí nad Labem, a pak vás pozvu na scénu, kterou má v režii příroda, a to je divadlo nebeské.

Představení na hradě byla pohádka Kocour Modroočko a bylo to v rámci MDD. Inscenovala ji Mladá scéna, amatérské divadlo, které sídlí v KD Ústí nad Labem a do kterého chodí i naše 10letá vnučka Anička. Sice jsme ji hrát už viděli, když v ní vystupovala poprvé, ale hrad Střekov jsme si nenechali ujít. Dětí se sešlo docela dost a myslím, že se jim pohádka moc líbila. Bylo sice velké horko, herci nebyli nalíčeni, protože by to z nich asi teklo, ale na jejich elánu to rozhodně vidět nebylo.

No, a na to druhé divadlo musíte zvednout hlavu a kouknout se nahoru na nebe. Matka příroda je velká kouzelnice a umí něco, co se nám lidem asi nepovede, protože se nikdy neopakuje a vytváří pokaždé jiné obrazy a je na naší fantazii si představit, co nám tím chtěla ukázat.

Něco je foceno z auta, ale věřím, že budete shovívaví a malé nedostatky mi prominete. Fotilo se mi špatně i na hradě, protože prostor byl uzavřený a slunce svítilo jako o život, ale něco se snad povedlo.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Votíková
Paráda. Takový den je balzám na duši.
Věra Ježková
Naďo, krásné. Anička je hezká a šikovná. Střekov se mi moc líbí, i když ho znám jen z vlaku. A to nebe! Díky.
Alena Vávrová
Naďo dík za hezké vyprávění a fotky. Na Střekově jsem byla, dáávno již tomu, jako pionýrka, dokonce mám i fotku. A s mou ústeckou kamarádkou si slibujeme, že mne tam opět vezme. Mraky mne taky fascinují, nejvíce je fotím za Prahou v Š. mají tam jiné, než u nás ;-) .
Jana Kollinová
Naděždo, koťátko KIKI je talentované a vím, že má v rodině podporu k osobnímu rozletu .
Naděžda Špásová
Elen, moc děkuji. Ano, jsem na ní pyšná, protože kromě hraní je moc šikovná s keramikou. O tom u jsem taky psala. Jano a Maruško, vám také díky za slova chvály. :-)
Jana Kollinová
Eleno, děkuji!
Marie Doušová
Když jsem byla mladá , tak jsem hodně často jezdila za strejdou a tetou do Ústí nad Labem a tak hrad Střekov znám. Snímky mi přiblížily prostředí ve kterém jsem prožila první platonickou lásku a byla jsem tam moc ráda. Děkuji za krásné fotky a vzpomínám.
Elena Valeriánová
Nadi, je to jak pohlazení po duši, slovem i obrazem. Koťátko Kiki - určitě jsi na Aničku pyšná, já bych teda byla! Ráda jsem se podívala na hradí na kouzla z oblohy. Nevím jak kdo, ale já to mám nastavené tak, že když je nějaký zajímavý mrak na obloze vždy si na Tebe vzpomenu. Stejně jako si vždy vzpomenu na Janu Kollinovou, když fotím nějakou luční kytku a mohla bych jmenovat dál. No jo, závislák .... :-)
Jana Kollinová
S potěšením jsem prohlížela fotografie a vzpomínala na časy kdy jsem hrad navštěvovala v dobách studia na střední škole. Snímky se povedly a jak je vidět všem bylo báječně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.