Jak se vyhnout karambolům na seznamkách
Ilustrační foto: ingimage.com

Jak se vyhnout karambolům na seznamkách

20. 8. 2018

Jsou lidé, kteří si přímo libují v tom být sami. Jsou sice společenští, ale žít s někým trvale je neláká. Na druhé straně je mnoho těch, kteří se samoty přímo bojí. Podle jejich představ je člověk tvor párový, a tak dělají vše proto, aby stále měli někoho po svém boku.

A protože dnes není mnoho příležitostí k seznámení, stávají se tito nedobrovolní „singl“ lehkou kořistí seznamovacích agentur a portálů.

Připravili jsme pro ně desatero rad, jak se vyhnout karambolům při seznamování:  

1. Nevrhejte se do hledání partnera hned po rozvodu, rozchodu či úmrtí dosavadního druha. Berte na vědomí, že butete rozhodovat pod tlakem emocí. Dejte tomu čas.
2. Udělejte si jasný portrét toho, koho hledáte.
3. Vypracujte seznam nešvarů, které nejste u druhého schopni tolerovat.
4. Vypracujte si seznam toho, co naopak od druhého očekáváte.
5. Než se přihlásíte na některý ze seznamovacích portálů, ujasněte si, kolik peněz hodláte do seznamování vložit.
6. Pečlivě prostudujte podmínky registrace.  
7. Uvědomte si, že například pokud nezaplatíte základní poplatky, neuvidíte portréty zájemců o seznámení. Nezobrazí se vám také zprávy od potencionálních partnerů, které vám zašlou. Toto bývá často zpoplatněno.
8. Vstupní poplatky k registraci nejsou vesměs nákladné. Je ale obvyklé, že po měsíci až třech se od poplatku sto korun měsíčně můžete dostat až k několika tisícům za měsíc.
9. Dejte pozor na různé slevové akce. Mohou pokračovat tím, že po slevě plynule následuje mnohokrát vyšší úhrada za měsíční služby. Pokud budete váhat se zaplacením registračního poplatku, neustále budete vyzýváni k jeho uhrazení formou slevových akcí až 50% z původní částky. Ale dobře si prohlédněte podmínky po slevě, která je časově omezena.
10. Buďte připraveni na to, že většina zájemců o seznámení na portálech se hlásí na více on-line adres, a tak poznáváte stejnou uzavřenou skupinu lidí. Nabídka se příliš nerozšiřuje. Stačí vám tedy registrce na jednom portálu.        

Nenechejte se těmito body odradit, štěstí přeje připraveným a hlavně "ve dvou se to lépe táhne..."

 

Božena Hažová pro portál i60

 

 

 

vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Jak se vyhnout karambolům na seznamkách? Jednoduše. Neseznamovat se přes ně.
Věra Halátová
Když jsem ovdověla, bylo mi 43 roků. Za čas po manželově úmrtí jsem se cítila sama. Odpověděla jsem na několik inzerátů, tehdy uveřejňovaných v Blesku. Nejvíce mne pobavil jeden muž, který mi na můj telefon zavolal, nějak mu ten jeho telefon nefungoval, tak jsem mu zavolala já. On se neustále chtěl ubezpečovat o tom, že moje hmotnost je menší než jeho. A pořád: A kolik tedy vážíte? No, víte, já jsem štíhlý, manželka byla také štíhlá a já bych si nerad zvykla na .., nedopověděl. Nakonec jsem mu řekla: Pane, bavíme se asi půl hodiny na můj účet a prakticky o h..., tak promiňte, končím.
Libor Farský
Nejde mi do hlavy, jak mohou existovat sňatkoví podvodníci, kteří vylákali mnoha milionové částky i od seniorek, aby je pak rozházeli v hazardu a rychle si našli další oběti.
Dana Puchalská
Ještě toho trochu. Jen šílenec jde do rizika zvaného seznamka na internetu.
Danka Rotyková
Štěstí, že toto neřeším. Rozhodně žádnou info nevyužiji. Ale souhlasím, že pro někoho to může být důležité.
ivana kosťunová
Myslím, že tam chybí jenom řádně sestavená Kupní smlouva na partnera se všemi požadavky a sankcemi za neplnění. Fuj - na Seznamce se neseznamuji a snad ani nebudu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%