Fotoreportáž: Nebeské malování
Foto: Naděžda Špásová

Fotoreportáž: Nebeské malování

3. 9. 2018

Já vím, že jsem už asi otravná, ale nepodělit se s vámi o tu nebeskou krásu by mi bylo trochu líto. Co běhá po zemi a po stromech, mi moc fotit nejde, na ranní focení jsem líná a motýlů u nás moc nelítá, no a Říp je daleko. Nehledě na to, že nikomu nechci lézt do zelí. Vybrala jsem si tedy focení toho, co máme nad hlavou, a to je nebe. Tuhle odpoledne jsme po delší době vyjeli s pejsky na Střížovický kopec a jak jinak, foťák jel se mnou. Byla jsem moc ráda, že ho mám, protože matička příroda se fakt snažila. Takové mračení umí jen ona.

Od západu to vypadalo, že každou chvíli budou padat trakaře, na jih to vypadalo, že si nebe hraje na moře, sever si ne a ne vybrat, zkrátka, bylo opravdu co fotit. Kdo mě zná, tak ví, že pár fotek dát k příspěvku prostě neumím, takže koho budou fotky nudit a bude usínat, tak prosím mít po ruce sirky, ale jen do očí, ne k podpálení PC.

Léto odchází a podzim se už pomalu začíná hlásit o slovo. Soudě podle barvy stromů, které podzimními tóny vymalovalo právě léto. Užívejte si vše ve zdraví.

cestování příroda
Hodnocení:
(4.8 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Nadi, ani já jsem neusnula, čučela jsem na tu krásu. Jak píšou děvčata, tak takovéto " vlnobití " jsem ani já neviděla.. Věřím, že jsi blahem nad tou nádherou učůrávala :))) Super Nadi a pořád se neomlouvej. Kdo se chce podívat má možnost, kdo nechce, tak ať se nedívá...
Helena Votíková
Je to nádhera. Takové vlny jsem snad ani ještě neviděla. Díky.
Elena Valeriánová
Naďo, kdysi jsem slyšela, že fotograf by si měl vybrat jeden žánr, aby byl slavný. Ty budeš slavná přes mraky! Mě sláva mine, protože fotím vše a s nadšením i ty mraky a doufám, že dám i ten Říp! Ráda jsem se podívala, ale neuspala jsi mě. A to za chvíli (no skoro za chvíli) vstávám.
Marie Seitlová
krásné fotky, také ráda sleduji oblohu a i večerní.
Blanka Macháčková
Nebe jako malované.
Alena Vávrová
Ty mraky byly přímo neskutečné. Opravdu jako moře. Už dlouho jsem nic podobného neviděla. Také ráda koukám na oblohu a fotím, tím spíš bych je také fotila.
Hana Rypáčková
Ano, obloha je umělecké plátno...
Marcela Pivcová
Občas se tady v jižních Čechách také snažím fotit mraky, bývají tu pěkné, ale bohužel k nim tu nemám otevřenou krajinu. Většinou mi tu na konci města pokazí záběry nějaké neestetické stavby. Než se mi podaří změnit stanoviště, jsou mraky pryč.
Marie Ženatová
Díky za krásné fotečky. I já se na ně moc ráda dívám a i tu nádheru občas fotím...
Alena Tollarová
Naďo, proč bys někomu lezla do zelí? Nikdo přece nemá patent na nic, ani na motýly, ani na Říp, zkrátka foť všechno, co se Ti líbí. Ta obloha byla opravdu zvláštní, vlny se táhly krajinou jako moře. Jeli jsme zrovna s dětmi z Oseka z 3D bludiště a já jsem se ohromeně i tak trochu s lítostí jen dívala z okýnka auta.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.