Fotoreportáž: Tip z íčka
FOTO: Anna Čípová

Fotoreportáž: Tip z íčka

19. 9. 2018

Každý rok plánuji dovolenou s vnuky na poslední týden v srpnu. Letos jsem měla problém vybrat penzion či hotel, v jehož blízkosti by byla možnost plavání. Několikrát jsem slyšela: “Bohužel, v požadovaném termínu máme obsazeno.“

A pomohlo íčko. V záložce „Cestování“ jsem našla reklamu na Čapkův statek v Hořičkách. Jeden telefonát s majitelkou penzionu a bylo rozhodnuto, že právě tam zakončíme s vnuky letošní prázdniny. Odjížděli jsme s otázkou. Jaké to tam bude? Po sedmi dnech jsme znali odpověď. Bezva a ještě jsme poznali okolí Náchoda. Je tam krásně, ale o tom snad někdy příště.

Milá redakce, prosím, vyřiďte mé poděkování těm, co se starají o záložku „Cestování“.

Zvu vás na krátkou návštěvu penzionu a zajímavá místa v okolí obce. Přeji všem krásně barevný podzim a fotografům dobré světlo k zachycení proměn přírody.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Ještě jednou děkuji za komentáře. Jsem zvědavá, zda za rok ještě budou chtít s námi vnuci na dovolenou jet.
Hana Rypáčková
Určitě to bylo prima ..Díky . Náchodský zámeček ....
Marie Seitlová
Moc pěkná fotoreportáž.
Zuzana Pivcová
Pochvala za nabidku patri Kasrlovi a Tobe, Anicko, diky za informativni i osobni prispevek.
Eliška Murasová
Aničko, díky za přiblížení neznámých míst a krásné fotky.
Jitka Caklová
Díky Aničko. Napsala si to krásně, stručně a fotografie vše výstižně doplnily. Takto poznávat svoji vlast je záslužná dovolená s vnoučaty. Stále je z čeho vybírat i díky Karlovi.
Anna Čípová
Děkuji všem za komentáře. Naďo, vnuky jsem na statku fotila pouze jednou a fotka se nedá zveřejnit. A okolo dědiny jsem se toulala bez kluků. Pro paní Ivanu a Věrku: na internetu jsem nenašla žádné informace o historii statku. Otec sourozenců Čapkových se narodil v rodině rolníka v Žernově a matka byla dcerou hronovského mlynáře, tak si myslím, že statek na Hořičkách jim nepatřil. Pane Karle, ještě jednou děkuji a oceňuji vaši práci, která má smysl. jsem ráda, že vím, kdo se o záložku "Cestování" stará.
Karel Hyndrák
Milá Aničko! Po roce práce na prezentacích hotelů a penzionů mi to poprvé někdo pochválil. Děkuji, jsem dojat. Vybírám podniky senior-friendly a dělám k nim íčkařské prezentace v nichž je mnoho navíc, co většinou na www podniků není. Jeden penzion dělám tak dva dny. Nejtěžší je sehnat fotky, na což majitelé nedbají (zde úžasná paní Sejkorová je výjimka). Fotky na web musí být naležato; 4:3; velikost max 1M (event. 2M). Já je musím na Irfanview změnit na 1280/960, přidat jim titulky a nakonec je zkondenzovat na 350kB (aby se to lidem rychleji načítalo). Tvoje fotky jsou SUPER MOGUL s hvězdičkou! Slogany do názvu si vyžádal Jan Raška zde: Hořičky - Jako u babičky na statku.
Eva Mužíková
Aničko hezké fotky....
Věra Ježková
Hezké fotky. Připojuji se k otázce Ivany.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...