Co čeká naše čtenáře? Tři módní přehlídky a další výstava fotografií.
Jedna ze zlínských módních přehlídek. FOTO: Hana Lancová

Co čeká naše čtenáře? Tři módní přehlídky a další výstava fotografií.

20. 9. 2018

Příznivci portálu i60 si podzimní dny užijí. V průběhu září a října se uskuteční hned tři módní přehlídky - v Praze, Zlíně a Poděbradech a milovníci fotografování se mohou těšit na další vernisáž snímků z našeho portálu, která se uskuteční v Poděbradech.

Ještě do 27. září potrvá výstava nejlepších fotografií ze soutěže Děti očima seniorů. Snímky si můžete prohédnout v Informačním centru Prahy 3 na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Tuto výstavu pořádá portál i60 společně s Městkým úřadem Prahy 3 a tématem jsou vnoučata. Součástí výstavy jsou pak fotografie, které čtenáři portálu i60 vkládají do rubriky FOTO DNE. A právě tyto snímky na konci září poputují do Poděbrad.

Módní přehlídky
V úterý 25..září se od 16.00 hodin uskuteční módní přehlídka našeho projektu i60 Senior Fashion na Písecké bráně v Praze 6 (ulice K Brusce 5/208, cca 250m od stanice metra Hradčanská). Sedm modelek a jeden model představí kolekci butiku Officemode (Štefánikova 44, Praha 5) a Second Paris (Pzzeňská 41, Praha 5). Partnerem přehlídky je česká kosmetická společnost Vivaco.

Ve stejný den proběhne také módní přehlídka ve Zlíně, a to od 15.00 hodin v Krajské knihovně Františka Bartoše (ul. Vavrečkova 7040). Tato akce probíhá v režii paní Hany Lancové a vybrané modelky předvedou outfity ze zlínského Red brick design shop. Partnerem módní přehlídky je společnost Saloos, český výrobce přírodní kosmetiky

A do třetice - další módní přehlídka se uskuteční díky naší věrné čtenářce Lidmile Nejedlé v Poděbradech, a to konkrétně v sobotu 13. října v prostorách Polabského muzea (ulice Palackého 68). Tato modní přehlídka bude součástí vernisáže fotografií čtenářů portálu i60, které budou právě v tomto muzeu instalovány. Program celé akce ještě ladíme, ale předběžně počítáme se zahájením ve 14 hodin. Partnerem módní přehlídky v Poděbradech bude společnost Kitl, výrobce prvotřídních nápojů plných zdraví.

Zveme všechny čtenáře na naše kulturně-společenské akce a věříme, že přijdete v hojném počtu podpořit naše modelky i fotografy! 

Tahle země není jenom pro mladý!

 

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiřina Hájková
Taky musím říct:Když to vyjde tak přijedu i se Stáňou.Děvčata hezky se předveďte.
Hana Polednová
Určitě se ráda zúčastním, pokud mi to vyjde. Ve Zlíně přeji děvčatům hodně úspěchů s předváděnými modely a budu jim na dálku držet pěsti.
Eva Balúchová
Na Poděbrady už máme zamluvený pokoj.Ali T.,doufám,že ti to vyjde.
Alena Tollarová
Na Píseckou bránu se těším. Poděbrady možná uvidím, možná obrečím, ještě nevím, zda mi to vyjde. A Zlín je stejně daleko, takže děvčice z Moravy, ať se vám akce vydaří.
Dana Puchalská
Oprava 25.9.
Dana Puchalská
Já se už těším na tu v Praze 24.9.
Jan Raška
Paní Ivano, díky za upozornění, datum u Poděbrad doplněno :-)
Eva Balúchová
Doufám,že uvidím přehlídku ve Zlíně a vernisáž i přehlídku v Poděbradech.
ivana kosťunová
V Poděbradech kolikátého ??

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.