Fotosoutěž Obrázky podzimu právě začíná
Ilustrační foto: pixabay.com

Fotosoutěž Obrázky podzimu právě začíná

23. 9. 2018

Nejen kalendář, ale i počasí už ohlásilo podzim. A tak je tu naše tradiční fotosoutěž "Obrázky podzimu". Tentokrát se bude soutěžit o kovové kapesní svítilny.

PRAVIDLA SOUTĚŽE
Fotosoutěže "Obrázky podzimu" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu  i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního podzimu! (Datum pořízení fotografie musí být od 23.9.2018). Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let budou ze soutěže vyřazeny. Ke každému snímku musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat do pátku 17. listopadu, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 3 vítězné fotografie, další 3 snímky budou vybírat  čtenáři, kteří v diskusích u článku s výsledky soutěže označí jméno autora a název snímku (nesmí označit svůj snímek). Vítězové, jejichž jména vyhlásíme v neděli 18. listopadu, obdrží jako cenu kapesní svítilny.

Stejně jako u soutěží Obrázky jara a Obrázky léta budou snímky vítězů automaticky zařazeny do kalendáře na rok 2019. Tyto snímky pak budou doplněny o fotografie, které vybere redakce z rubriky Foto dne.

Výherci našich pravidelných soutěží

A na tomto místě ještě vyhlašujeme vítěze našich pravidelných soutěží. Při losování úspěšných soutěžících vědomostního kvízu uplynulého týdne měla tentokrát štěstí paní Eva Bělotová. Počinem týdne jsme vyhodnotili pomoc paní Lidmily Nejedlé s organizací výstavy fotografií v Poděbradech. Oběma dámám gratulujeme a posíláme malý dárek.

Přejeme fotografům pěkné fotografické úlovky, soutěžícím hodně štěstí, modelkám laskavé a hojné publikum a všem příznivcům portálu krásné podzimní dny a hodně zábavy i na našem portále i60.cz.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Výherkyním gratuluji! Těším se na barvy podzimu.
Marie Seitlová
Blahopřeji výherkyním.
Eva Mužíková
Gratulace výherkyním i ode mne. Podzimní fotky budou jistě exelentní, už se těším.
Jana Šenbergerová
Výherkyním gratuluji a fotografům přeji dobré světlo, bystré oko a pevnou ruku.
Soňa Prachfeldová
Blahopřeji výherkyním. A úžasné podzimní úlovky všem, kteří s radostí fotí !
Dana Puchalská
Ano, budou tu určitě krásné fotky. Já bych mohla vyblejsknout třeba podzimní Prahu.
Věra Ježková
Prima. To se to bude mimopražským fotit podzimní krajina. Že bych vyblejskla podzimní obchodní centrum? :-)
Alena Tollarová
Podzim právě začal, tak hurá do přírody!
Anna Potůčková
Výhercům blahopřeji, ale jestli se zapojím netuším, nejsem tak dobrá jak tu někteří jsou.
Elena Valeriánová
Děkuji redakci za další příležitost pro nás amatérské fotografy. Jen doufám, že bude méně fotek, které nesplňují pravidla. A taky doufám, že se mi vrátí foťák z reklamace a budu mít čím fotit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.