Další ročník je úspěšně za námi!
Modelky i atmosféra byly nádherné

Další ročník je úspěšně za námi!

28. 9. 2018

Co napsat?
Šli jsme do toho všichni s velikou chutí a na výsledku to bylo znát. Tento rok jsme se přestěhovali do větších prostor ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU. Udělali jsme dobře, protože přišlo kolem 230 diváků různých věkových kategorií.

Modely paní Zuzany Havlíkové z módního studia ZANNIA Klatovy, doplněné kardigany, kabáty, dívčími sukničkami a šperky dalších designérů dodávajících do Red brick design shopu i malované modely, včetně deštníků, výtvarnice Markéty Kunstové z Ateliéru ZEBRA se velmi líbily.

Několik modelek doprovodily vnučky. Jejich přítomnost i doprovodný pěvecký a taneční program podtrhly krásnou atmosféru v sále.
Velmi nás potěšila přítomnost íčkařek, z nichž některé jezdí pravidelně. Jmenuji alespoň Evičku Balůchovou, Libušku Křapovou, Marušku Foltýnovou a letos i Jitušku Caklovou a Alenku Várošovou.

Chci na tomto místě poděkovat:
vedení statutárního města Zlína zastoupenému paní Kateřinou Francovou a paní Janou Pobořilovou,
paní Miroslavě Szórádové, majitelce Red brick design shopu,
paní Zuzaně Havlíkové, majitelce módního studia ZANNIA Klatovy,
paní Markétě Kunstové z ATELIÉRU ZEBRA,
pedagogům a studentům SŠ oděvní a služeb Vizovice v čele s paní ředitelkou Evou Solnařovou,
vedení 14|15 BAŤOVA INSTITUTU zastoupeného paní Radkou Kalábovou a
v neposlední řadě kosmetické firmě SALOOS naturcosmetic za balíčky přírodní kosmetiky.

Výsledek našeho snažení můžete zhodnotit na přiložených fotografiích. Video zveřejním ihned po jeho dokončení.

móda
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Milá Hanko, moc Ti děkuji. Opět jsem si to jednou užila. Procházka po "molu" mi nalila do žil novou energii. Milé "holky" z ička, děkuji za přízeň v hledišti i v komentářích. mm
Marie Foltýnová
Jsem každoroční divačka přehlídek ve Zlíně.V krásném prostředí a s krásnými modely a modelkami.Líbí se mi i taneční a pěvecké vsuvky.Haničko Lancová,moc děkuji za krásnou a jistě i náročnou organizaci přehlídky a slovní doprovod.Jsi skvělá.
Libor Farský
Nádherné !!!!!!!!!!
Marie Seitlová
Přehlídka podle fotek byla nádherná. Byla jsem na první a vím ,že Hanka Lancová ji umí výborně zorganizovat. Kdybych nebyla mimo, určitě bych si ji nenechala ujít.
Květa Juřinová
Bravó nejen poděkovaným autorkám modelů, ale také organizátorce Haničce Lancové, která je již profík!
Alena Tollarová
Přípravy, dolaďování, očekávání a snad i trocha rozechvění byly tentokrát na dvou frontách - moravské i české - současně. A z fotek je vidět, že Zlín má stejně krásné zážitky jak z mola, tak z hlediště, jako Praha. A já tleskám!
Marie Doušová
Moc hezké foto a věřím , že přehlídka splnila očekávání. Modelkám to slušelo.
Jitka Caklová
Po shlédnutí videa z prvního ročníku bylo moje osobní přání tuto přehlídku vidět naživo. Letos se mi to povedlo a byla to nádhera. Jak jinak, pod vedením Haničky Lancové, ze které vyzařuje krásné člověčenství, to ani jinak nejde a navíc, je nakažlivé :-). To nejde popsat, to se musí vidět, zažít a navíc jako bonus setkání s íčkařkami i neíčkařkami. 10 hodin ve vlaku, s deseti přestupy, je proti tomu co jsem ve Zlíně zažila naprostá prkotina a těším se na příští ročník :-) Hani děkuji Ti.
Alena Vávrová
Blahopřeji k úspěchu zlínské módní přehlídky s báječnou atmosférou.
Libuše Křapová
Jako každý rok i letos jsem se přehlídky ve Zlíně zúčastnila. V minulosti jedenkrát jako modelka, nyní už jen jako divačka. Každý rok jsou přehlídky lepší a lepší, a přestěhování do Baťova institutu jejich kvalitu ještě zvýraznilo. Modely byl krásné a nositelné, modelky je uměly "prodat". Velmi se mi líbila novinka - modelky babička + vnučka. Potěšilo mne, když jsem mezi modelkami objevila M.M. Hanka Lancová jako každý rok při organizaci přehlídky odvedla perfektní práci. Díky, Hani, za krásný a inspirující zážitek zážitek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.