Fotoreportáž:  Barvy podzimu na Miladě
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Barvy podzimu na Miladě

13. 10. 2018

Tak tu máme podzim. Ten je sice za normálního fungování přírodních zákonů o poznání chladnější, ale poručit větru dešti ještě neumíme. A tak v polovině října chodíme v krátkých rukávech, ti otrlejší i kalhotách a využíváme teplých slunečních paprsků až do západu toho žlutého kulatého míče na nebi.

A tak jsme včerejší, tj. čtvrteční podvečer, jely s dcerou vyvenčit naše pejsky na oblíbenou Miladu. Pro ty, kteří neví co je Milada zopakuji, že se jedná o zatopený důl, ze kterého se stalo jezero Milada. Bylo tam opravdu nádherně, slunce zapadalo a odráželo své paprsky na hladině, nebe bylo azurově modré a podzim svými barvami na okolní přírodě opravdu nešetřil. Jen mi tam tentokrát chybělo ptactvo. Viděly jsme jen 6 kačenek, po labutích ani stopa.

Samozřejmě, že jsem fotila a fotila a doufám, že se vám barvy kolem jezera budou líbit tak, jako nám. První tři fotky jsou foceny v Brné u koupaliště. Přeji příjemný zážitek.

příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Krásné podzimní malování na Miladě se ti podařilo zvěčnit, Naďo!
Elena Valeriánová
Co já bych dala za takovou vodní plochu někde tady u nás. Když se podzim do toho malování dá, je to nádhera. Každá tvoje fotka je toho důkazem.
Lenka Hudečková
Nadi, podzim náš každý rok překvapuje svými barvami, a mně se to každý rok líbí víc a víc...Sice je hodně sucho, ale o to krásnější ten podzim je :-). Hezký článek a fotky :-)
Zuzana Pivcová
Až mě ty snímky skoro oslnily. Jsou velmi působivé, zvláště ty, kde se odráží slunce. Díky, Naďo, ale já 6 a víc jako Ty dát neumím. :-D
Jana Šenbergerová
Naďo, barvy podzimu ve tvém podání jsou stejně krásně jako ty v přírodě.
Jitka Hašková
Překrásné fotky. Díky Naďo.
Věra Ježková
V té zrzavé bych byla dobře maskovaná. Naďo, fotky máš samozřejmě krásné. :-)
Hana Rypáčková
Krásně se to zezrzatilo...
Marie Seitlová
Krásné fotky, u Milady musí být krásně.
Ilona Erika Kolář
Fotky jsou jako vždy parádní, labutě zřejmě odletěli k Labi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.