Škoda z lásky: Nová soutěž o vůz Karoq
Co jste zažili se svou škodovkou vy?

Škoda z lásky: Nová soutěž o vůz Karoq

4. 11. 2018

Chcete vyvézt celou rodinu v luxusní Škodě Karoq? Nyní máte jedinečnou příležitost. Právě tento technologiemi nabitý vůz získá na celý měsíc vítěz nové čtenářské soutěže portálu i60. A na soutěžící čekají i další zajímavé ceny. Škodovka byla před lety téměř v každé domácnosti. A jak to tak bývá, každý s ní zažil nejrůznější příhody, ať už úsměvné či méně veselé.

Škoda 1000 MB, 105, 120 GL, Felicia, Favorit, Rapid... Jaký model jste mělli vy? Mělo vaše auto jméno? Pamatujete si na svou první jízdu se škodovkou? Kam jste s ní nejdál dojeli? Jaký nejsilnější zážitek se vám vybaví s vaší Škodou? Pište své příběhy do naší nové soutěže s názvem "Škoda z lásky".

Pravidla soutěže

Čtenářské soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (zaregistrovat se můžete na tomto místě). Soutěžní příspěvky musí být vloženy přes čtenářský profil a tématem příspěvku musí být zážitek s jakýmkolii vozem značky Škoda. Přivítáme, když bude soutěžní příspěvek opatřen fotografií z vašich archivů, ale není to podmínkou soutěže. Každý čtenář může do soutěže vložit až tři soutěžní příspěvky.

Soutěžit potrvá do pátku 18. ledna 2019. Redakce společně se zástupci společnosti Škoda Auto vyberou pět nejzajímavějších příspěvků, jejichž autoři získají od automobilky věcné ceny, např. historický blok, hrnek, nákupní tašku, kovové miniatury modelů Škoda. Na celkového vítěze soutěže pak čeká Škoda Karoq. Tento plně vybavený vůz bude moci soutěžící využívat po čtyři týdny!

V průběhu soutěže pak budeme našim čtenářům přinášet nejrůznější novinky ze společnosti Škoda Auto. Představíme vám detailněji vybrané modely automobilky, ale i zajímavé služby, které automobilka svým zákazníkům nabízí.

Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky na téma Škoda z lásky!

(Upozornění redakce pro nové čtenáře, kteří se chystají soutěžit: Po vložení článku do formuláře v čtenářském profilu nezapomeňte kliknout na odkaz Zveřejnit. Tím se váš článek dostane do naší administrace a my jej po editaci vydáme. Zveřejnění článku trvá zpravidla 1-3 dny. Článek se objeví na homepage mezi čtenářskými přispěvky pod reklamním bannerem. Prvních osm článků je redakčních).

 

S tímto vozem bude moci vítěz soutěže jezdit celý měsíc:

Karoq.jpg

 

 

Soutěž: Škoda z lásky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Postup máte uveden v článku hned pod titulkem Pravidla soutěže. Ovšem dnes již soutěž končí.
Ilona Zárubová
Dobrý den, kde mohu prosím vložit příspěvek do soutěže. Děkuji Ilona
Jana Krňanská
Když jsem byla malá holka, tak moji rodiče moc toužili po oktávce (psal se rok 1970). Nakonec jsme si jeli pro novou Škodu Octavia Combi do Kolína, protože tam byly kratší čekací doby ( v Praze se tenkrát čekalo na nové auto až 2 roky). Na první dovolenou novou Octávií na Slovensko jsme se všichni moc těšili, autíčko nás všude spolehlivě dovezlo. Poslední den táta přeparkoval autíčko blíž k chatce, kde jsme byli ubytovaní, ale zároveň to bylo místo trochu odlehlé a blízko lesa. Ráno jsme nemohli věřit vlastním očím … někomu se zachtělo krásných chromovaných světel a tak nám tam trčeli jen dráty … Takže jsme zajeli na nejbližší oddělení VB a dostali jsme doklad na dojezd a frčeli jsme domů bez předních světel. . No a pak jsme je dlouho sháněli .. opět nedostatkové zboží ...
Petr Černý
Jsem majitelem Š 1000 MB (žábrovka), která byla vyrobena v roce 1966. Je to vlastně rodinné stříbro a památka na mého tchána, který ji vlastníl až do r. 2004, kdy mu bylo 82 let. Od té doby ho vlastníme s jeho dcerou (moji manželkou). V době koupě byl zaveden v Mototechně (jediný prodejce v republice - pro ty mladší) takový systém, že se muselo v předstihu zažádat a ještě složit určenou finanční čásku - vinkulaci. Děda tak učinil v roce 1964 a po dvou letech čekání na něho přišla řada. Kopii žádosti máme uloženou. Cena auta byla 44.000,- Kč. Na tu dobu to byla nemalá částka. Proto bylo o auto vzorně pečováno. Stačilo, když měli jet s babičkou na návštěvu a na obloze se honily mraky, tak se nikam nejelo, aby auto nezmoklo. Před zimou se vyndala baterka, chromy se ošetřily olejovým nátěrem a nikam se nejezdilo. Proto tachometr po 52 letech provozu ukazuje cca 63.000 km. Jeho současný stav tomu také odpovídá: karoserie, nárazníky prostě vše mimo několika pryžových dílů je originální. Dodržuji postup před nástupem zimy jako měl děda, aby naše holka ŠKODOVKA jetě mnoho let vydržela. Jezdíme s manželkou a někdy i s vnoučaty na výjezdy s veterány přeloučské klubu na jejich akce. Zážitek se vztahuje opět k mému tchánovi, který ještě těsně před převodem auta na nás občas vyrazili do nedalekých Pardubic k lékaři. Po jednom návratu z cesty jsme se bavili o tom, jak probíhala cesta. Bylo to krátce poté, co u Globusu byl dán do provozu kruhový objezd. Když jsem se ptal dědy, jak se mu tam jelo, tak byl ochoten se se mnou pomalu hádat, že žádným kruhákem nejeli. Jenom babička nesměle řekla: "no to bylo asi tam, jak jsi dědo coufal". Děda možná viděl poprvé za svou řidičskou kariéru kruhák a když již přejel odbočku na Lázně Bohdaneč tak zastavil, zařadil zpátečku, dal blinkr a zamířil k domovu.
David Havelka
První auto škoda 105 ojetá jako svatební dar, úžasné auto, potom jsme začli přestavovat, tak byla 120 užovka, potom 100, Favorit, Felicia, Fabia a momentálně Octavia....škodovka je moje srdeční záležitost, no uvidíme co bude dál....
Eva Mužíková
Jani a ostatní, brzy se dočtete, jak se to v životě někdy hezky zamotà....jdu na to, Bertice.:))))))
Jana Šenbergerová
Evi, nenech se prosit. V propozicích je mimo jiné uvedeno "... tématem příspěvku musí být zážitek s jakýmkoli vozem značky Škoda."
Miluše Farniková
Jako první jsme měli Škoda 1202, pak Škodu 100, Škodu 105, v roce 1999 jsem si koupila mé první auto Škoda Favorit. V roce 2014 pak Škoda Octavia combi. V tuto chvíli plánujeme koupi Škoda Octavia nebo Škoda Superb nebo Škoda Kodiaq. Škoda je prostě láska na celý život. Tak úžasně velký kufr je nenahraditelný.
Dana Kolářová
Pima nápad na soutěž.
Soňa Prachfeldová
Těším se na příspěvky, moje auto Škoda 120 mi věrně sloužilo a poté i synovi. Evko, myslím, že jsi nemusela vlastnit, ale prožít :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.