Charitativní prodej halenek na podporu prevence rakoviny prsu
Dialog Jessenius

Charitativní prodej halenek na podporu prevence rakoviny prsu

11. 11. 2018

Měsíc boje proti rakovině ukončilo posledního října setkání pacientek v pražském concept storu La Gallery Novesta, které se uskutečnilo v rámci projektu „Klobouk dolů“. Podpora onkologicky nemocných však nadále pokračuje, a to charitativním prodejem originálních designových halenek. Svou osobní účastí projekt podpořily herečky Kateřina Kaira Hrachovcová a Yvetta Blanarovičová.

Večer určený především onkologickým pacientkám s názvem Fashion Rendez-vous „Čas na krásu“ uzavřel sice akce projektu „Klobouk dolů“ v měsíci říjnu, ale nikoli možnost pomoci všem, kteří se se zákeřným onemocněním potýkají. „Společně s La Gallery Novesta jsme vytvořili originální módní halenku, která byla inspirována jedním oblíbeným kouskem z mého šatníku,“ vysvětluje ředitelka Dialogu Jessenius Michaela Tůmová a dodává: „Koupí halenek jejich nové majitelky podpoří částkou tisíc korun preventivní projekty rakoviny prsu.“

Už během Fashion Rendez-vous si halenky odneslo z La Gallery Novesta pět zákaznic. „Ostatní dámy nemusí mít obavu, že by se na ně nedostalo. Halenky šijeme na míru do čtrnácti dní. Na výběr je hned z deseti barevných odstínů hedvábí,“ upřesňuje majitelka butiku Hana Zouvalová.

Výjimečný večer a představení charitativních halenek si nenechaly ujít ani Kateřina Kaira Hrachovcová a Yvetta Blanarovičová, kterým osud pacientek bojujících s rakovinou není lhostejný. Samy si také na speciálním fantomu vyzkoušely, jak se provádí samovyšetření prsu a dozvěděly se, jak je důležitá prevence.

Akce byla součástí projektu „Klobouk dolů“, kterým společnosti Dialog Jessenius a Projekt 35 vzdávají hold pacientům a zdravotnickým pracovníkům bojujícím se zákeřnou rakovinou.

Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Proč zase charita ? Podpora a i léčba veškerých nemocí by měla být samozřejmostí ministerstva zdraví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.