Do stovky: Nemocnice Na Bulovce – Holešovice
Foto: autorka

Do stovky: Nemocnice Na Bulovce – Holešovice

5. 12. 2018

Svůj první výlet z těch Do stovky jsem si naplánovala hned ten večer, kdy jsem si o projektu přečetla. Na druhý den ráno. No, tak úplně výlet to nebyl, ale šla jsem pěšky z Bulovky, kde jsem byla na kontrole, až domů. Prvně v životě. Trvalo mi to přesně hodinu. Od 8.07 do 9.07. Startovní fotku jsem udělala před Radiologickou klinikou, další u hlavního vchodu do nemocnice. Asi polovinu cesty hustě pršelo, vítr mi obracel deštník. S černým foťákem na světlém kabátě jsem nejspíš vypadala jak magor. Ale fotodokumentaci jsem průběžně pořizovala. Šla jsem podle tramvaje Zenklovou ulicí na Palmovku, přes Libeňský most do Dělnické, pak kus doleva a byla jsem skoro doma. Na poslední fotce (cílové) je náš dům – ten, který vykukuje za stromy. Ještě jsem si šla koupit do Normy v tržnici něco dobrého. A pak už jsem zasedla k notebooku, abych svůj první výlet zpracovala. Děkuji redakci za skvělý nápad.

(Do galerie Do stovky 1 cílovou fotku už nedávám.)

 

 

Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Já už se v tom trochu vyznám. Dnes jsem přidala další 3 km, s fotkami z galerie a bez článku. Zjišťuji, že chození s focením mě baví víc než bez něj. Naďo, ty jsi psala hned, že to pro tebe není. Proč? Systém určitě zvládneš. :-)
Naděžda Špásová
Tak já tomu opravdu vůbec nerozumím, což mě vylučuje z tohoto projektu.
Hana Rypáčková
To je vážně lepší udělat článek s galerií. Bez článku galerie ztratí popisky..Taky mě to baví...Ale nerada šlapu chodník...
Alena Tollarová
Díky tomu, že jsem s Tebou jela tramvají, tak už jsem věděla, kde bydlíš :) Taky jsem zkusmo napsala článek o výletu. Dala jsem ho zveřejnit a připojila do projektu Do stovky. Tam je teď výlet vidět i s fotkami, jen článek se zatím přečíst nedá. To půjde teprve až ho redakce vydá. Metodou pokusů si nejlépe vyzkoušíme, jak to funguje :) bezva.
Věra Ježková
Děkuji vám. Už tam jsem. Měla jsem vloženo vše, jen jsem čekala na zveřejnění článku, abych ho mohla připojit. Takže budete-li chtít, můžete se podívat i na cílovou fotku, na níž je náš dům. :-)
Eva Mužíková
Já sen v tom projektu stále motám, Super Věrko.
Jana Šenbergerová
Věrko, vzala jsi to hezky zkrátka, tak se nezapoměň přihlásit do Klubu stovkařů. Nahoře jsou na liště Projekty. :-)
Zuzana Pivcová
Tuhle trasu jsem šla jednou před asi 20 lety, když ještě nebylo metro do Kobylis a jedna tramvaj měla poruchu, tak jich od Palmovky nahoru stálo snad 10. Díky, zdatná Věrko!
Elena Valeriánová
Věrko, hledala jsem tě v projektu Do stovky v Klubu stovkařů a nenašla. Jsi tam?
Dana Puchalská
Perfektní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.