Vánoční tip: DIGI TV zařídí kromě dárků i snadný přechod na DVB-T2
FOTO: DIGI TV

Vánoční tip: DIGI TV zařídí kromě dárků i snadný přechod na DVB-T2

7. 12. 2018

Stále ještě zvažujete, co pořídit pro své blízké k Vánocům? Máme pro Vás tip, kterým splníte hned několik přání současně, a ještě si zpříjemníte prožitá Vánočních svátků. Pořiďte pro své blízké DIGI TV. Kromě dárků, které od DIGI TV dostanete, elegantně vyřešíte i chystaný přechod na vysílání v DVB-T2.

Zákazníků DIGI TV se totiž přechod na nový vysílací standard nijak nedotkne. Proto je určitě lepší nápad vyřešit přechod na DVB-T2 pořízením DIGI TV než si kvůli změně vysílání kupovat nový televizor. Zjistíte totiž, že sice máte moderní přístroj, ale například Novu a Primu stejně budete přes klasickou anténu přijímat v nižším rozlišení. Na DIGI TV naopak můžete na vaší současné televizi sledovat v HD kvalitě více než padesát televizních kanálů, samozřejmě včetně všech stanic Novy a Primy.

DIGI TV je ryze český televizní operátor, který poskytuje televizní signál buď prostřednictvím satelitu, nebo přes vaše domácí internetové připojení. V obou nabídkách si můžete vybrat z více než sta televizních kanálů od běžných jako je Nova či Prima, až po prémiové, například filmové HBO či Cinemax.

Tablet pro vnoučka
Kromě vyřešení přechodu na DVB-T2 ale získáte od DIGI TV i již zmíněné dárky, respektive můžete si vybrat ze tří. A hned ten první potěší především vaše vnuky. Za pořízení DIGI TV si totiž můžete vybrat tablet Lenovo! Znáte to určitě také: když přijdou vnuci na návštěvu, brzy se začnou ptát po pohádkách, a ještě spíš po heslu na wi-fi, aby mohli zalézt někam do kouta s mobilem. Tabletem je překvapíte, můžou si do něj stáhnout hry, a ještě spíš na něm sledovat pohádky díky televizi přes internet od DIGI TV, která na tabletu samozřejmě taky funguje. Třeba na oblíbeném Disney Channelu.

Garantujeme, že od této návštěvy se k vám budou vnuci těšit nejenom na skvělou svíčkovou a rodiče budou mít co dělat, aby je od vás dostali domů. Ale znáte to: babička a děda jsou přece na rozmazlování.

Nebo radši tři měsíce zdarma?
Druhým dárkem, který si můžete vybrat k DIGI TV, je sledování televize po dobu prvních tří měsíců zcela zdarma. Navíc s kompletním menu více než sta programů, bez ohledu na to, jaký balíček si objednáte. Získáte tak jedinečnou příležitost proklikat se všemi stanicemi, které DIGI TV nabízí. A program na zimní měsíce, než začnete jezdit na výlety nebo na chatu máte elegantně zajištěný. Z nabídky filmů, seriálů, dokumentů, pohádek neb třeba sportovních přenosů se vám mnohdy až zatočí hlava. Když si navíc nějaký televizní kanál oblíbíte, není nic snazšího než si jej v příslušném balíčku k vaší původní volbě doobjednat.

A co takhle nejlepší fotbal?
Abychom byli ve výčtu dárků od DIGI TV kompletní, můžete si jako bonus vybrat sportovní kanály DIGI Sport na půl roku zdarma. V kombinaci s televizí přes internet nebo mobilní službou DIGI2GO dokáže stmelit nejeden partnerský vztah. S těmito službami totiž můžete sledovat televizi až na čtyřech různých zařízeních. Fotbalový fanoušek si tak v jednu chvíli vychutnává přímý přenos například z anglické Premier League, zatímco druhý člen domácnosti, kterého sport neoslovuje, může ve stejný okamžik sledovat cokoli jiného. Dohoda je pouze o tom, kdo bude koukat na klasickou televizi s ovladačem a kdo se spokojí třeba s počítačem nebo tabletem. Ale i to se dá řešit: set-top boxy si můžete objednat dva.

Vánoce s DIGI TV tedy nabízejí atraktivní dárky pro každého, a ještě doslova zabijete dvě mouchy jednou ranou tím, že zároveň vyřešíte přechod na DVB-T2. Takže šťastné a televizní!

Digi TV

nákupy televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
No jo, ale kolipa to koštuje ? Teď zrovna uvažuju okopi nové televize i když té staré je mi líto dávat funkční do sběrného dvora. Co ekologie?
Dana Puchalská
My si novou televizi koupili radši s předstihem. A máme proto už vystaráno.
Antonín Vácha
Jdu do toho. Tablet jsem si chtěl stejně koupit a vyřešit i ten signál... Dvě mouchy jednou ranou.
Jarmila Komberec Jakubcová
Abych neměla problém při přechodu na DVB-T2 koupila jsem si novou telku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%