Vánoční věnce na dveřích
Foto: autorka

Vánoční věnce na dveřích

19. 12. 2018

Vánoční věnce na dveřích vás při každém příchodu domů potěší. Některé věnce se stanou nápadnými svou krásou v celém sousedství.

Věnce nás příjemně naladí ještě před vstupem do domu. Výhodou věnce je to, že může dveře zdobit po celý rok,protože stačí jenom malá obměna a z podzimního věnce je věnec vánoční, nebo také jarní.Vchod do domu je jedním z nejdůležitějších míst, a proto si naši pozornost zaslouží. Vnáší energii do osobního prostoru vašeho života, utváří první dojem a je to první, co uvidíme, než do domu vstoupíme.

Já jsem to však vyřešila po svém. Moje ozdoba dveří má v  sobě prvky od jara do zimy, podzimní i vánoční. Nechávám to tak celý rok a vždycky si můžu vybrat období, které právě je, a tím se kochat.

Nebo jsem jenom hrozně líná ozdoby měnit? Vlastně nevím, ale už jsem taková..

PS. Ten  první obrázek je ozdoba moje.

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Hillová
Každý rok dávám na dveře bytu větvičku jedličky s vánoční ozdobou vypadá to hezky(skoro každé dveře mají výzdobu)je to milé
Alena Vávrová
Já jsem se doposud ve výzdobě dost vyžívala, nejen v adventu a na vánoce, ale i na velikonoce a věnečky na vstupní dveře domku věším ke každému roč. období.
Hana Rypáčková
Hanko, mám to trochu podobně.Na dveřích mám andělíčka , jak sedí na hvězdičce celý rok . Zbyl mi tam od loňských vánoc. Věnec na stole je keramický a v předsíni visí zimní , vánoční , který je tam do Velikonoc a pak ho vystřídá jarně letní s vajíčky a peříčky.
Elena Valeriánová
Mám ráda jednoduché ozdoby na dveře, letos jsem si takový jednoduchý vánoční věnec udělala sama. V obchodě jsem si koupila věnec z proutí a na něj přitavila ozdoby. Manžel byl koupit takové ty tyčinky do tavné pistole (nebo jak se tomu říká) a protože si myslel, že budou jaké, tak řekl prodavače o deset kusů, příští rok můžu začít dělat věnce na prodej. :-)
Alena Tollarová
Věnců na dveře je veliká rozmanitost, fakt je, že mě nenapadlo je fotit. Náš panelák ověnčen není, ale ozdobu na dveřích do bytu máme. Není to ale věnec, ale větvička stříbrného smrku, který neopadává a na ní zlatá hvězda s mašlí. Prima nápad s těmi fotografiemi.
Dana Puchalská
Dana Tomanová, která teď na íčku momentálně moc není mi poslala @ fotografie své adventní a vánoční tvorby. Nejen věnce na dveře, ale i dekorace uvnitř. Opravdu nádhera.
Zuzana Pivcová
Ačkoliv jsem výtvarně nešikovná, adventní ozdobu bych si na dveře ráda dala. Ovšem věnec je na panelákové bytové dveře dost těžko upevnitelný, tak to řeším drobnějšími ozdobami, které věším upevněné za rámeček vizitky. To jsem šikula, co? Tvé nápady jsou moc hezké, díky.
Jana Šenbergerová
Tu svou ozdobu jste, Hanko, pěkně vymyslela.
Jana Šenbergerová
Dostala jsem od kamarádky háčkovanou hvězdičku, přidala jsem k ní umělou jehličnatou větvičku a teď naše dveře do bytu zdobí tu. :-) Věnce na domovních dveřích se mi také moc líbí. Napadlo mě totéž, co Naďu. Dobrý námět nejen k následování , ale i k focení. Mohlo by to být téma pro FD. :-)
Dana Puchalská
Já dělám na vstupní dveře do bytu taky ozdobu. Ale ne z chvoje. Je tu moc teplo, to by bylo za chvíli po parádě. Kdybych ovšem bydlela v RD bylo by to jinak. Tam bych se vyřádila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%