Přejeme všem čtenářům hezké Vánoce

Přejeme všem čtenářům hezké Vánoce

23. 12. 2018

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážení přátelé, máme radost, že jste tady s námi. Rok se sešel s rokem a zase tu máme Vánoce. Svátky, které milujeme. Ať budete s rodinou, manželi a manželkami, partnery a parterkami nebo sami, užijte si svátky v klidu a radosti. Přejeme Vám všem krásné a požehnané Vánoce!

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
I já děkuji za přání redakci, ale i všem íčkařům a přeji nám všem zdraví, štěstí a pohodu po celý příští rok i roky další. ♥ ♥ ♥
Dana Kolářová
Díky a nápodobně celé redakci.
Eva Mužíková
Děkuji za přání, které opravdu potěší. Bertice
Marie Ženatová
Také moc děkuji ze srdce za Vaše milé přáníčko, jsem moc ráda, že s Vámi zde téměř denně mohu být - dáváte mi přímo elán a radost do mého dost často bolavého života...
Marie Seitlová
Moc milé přáníčko, děkuji všem v redakci za ičko a přeji krásné Vánoce a do nového roku hodně zdraví, štěstí, pohody a nápadů.
Danka Rotyková
Pracovníkům redakce a nám všem, kteří žijí s i60, přeji pevné zdraví, abychom se mohli tak dobře bavit i v roce 2019 ❤
Margita Melegova
Pranicko pro vsechny - stastne a klidne svatky, pod stromeckem plnou nusi zdravi.
Libuše Křapová
Přidávám se k ostatním, děkuji redakci za krásné přání a přeji jim i nám všem tady na íčku krásné a spokojené Vánoce :-)
Libor Farský
Krásnou pohodu vánoční i v příštím roce přeji každému s kým se zde virtuálně setkávám a sdílím potěšení z tohoto skvělého magazínu , mé velké poděkování pak patří jeho redakci ♥♥♥♥♥
Věra Ježková
Děkuji a nápodobně. Do mého života jste vstupovali každý den. Díky íčku byl můj rok bohatší. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.