Ilustrační foto: ingimage.com
Vlasy v zimě. Jak je chránit?
4. 1. 2019Studené a sychravé počasí, přetopené místnosti a střídání teplot naší kráse neprospívají. Řeč je nejen o pleti, ale i o vaší hřívě. Když k tomu ještě připočtete fakt, že si občas nasadíte na hlavu čepici, dílo zkázy je dokonáno. I v tomhle ročním období to chce prostě znát pár triků, díky nimž budou vaše vlasy pořád korunou krásy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
6.1.2019 23:15
Časy, kdy jsem chodila bez čepice celou zimu, jsou pryč. Naopak teď bez čepice nedám ani ránu, účes neúčes.
Jana Šenbergerová
5.1.2019 13:43
Od listopadu do dubna nevystrčím bez nějaké hučky na hlavě nos. Však zjara se vlasy zase vzpamatují. Aspoň ty moje zatím ano.
Marie Doušová
4.1.2019 17:18
Vlasy řídnou,léta přibývají a já jsem stále náchylnější na zimu na halvu a tak nosím pletené pásky na čelo,uši a když je velká zima narazím čepici ,nebo kapucu a hlavně , že je mi teplo a účes neřeším.
Hana Čadová
4.1.2019 15:12
Nevím, co bych vše měla v kabelce nosit. Ještě sprej pro objem vlasů? Hodně nosím pokrývky na hlavě. Nejraději barety! Kondicionérty a olejíčky nepoužívám.
Danka Rotyková
4.1.2019 13:21
Taky přiznávám, že jsem do vínku dostala nekvalitní, hladké a slabé vlasy. Od 55+ mám i proto kratší účes. Jakmile se hlásí studený listopad, vytáhnu oblíbené čelenky. Začne-li k tomu ještě foukat vítr, navléknu ještě kapuci.
Karel Boháček
4.1.2019 12:24
Já musím už od listopadu nosit kšiltovku nebo čepici - zima je pro plešaté hrozná.
Dana Puchalská
4.1.2019 11:52
Já nosím v hodně veliké zimě kapucí. Protože v každé čepici vypadám jako opuštěný bojovník od Stalingradu. A nebo mám v záloze jedny krásně chlupaté klapky na uši.
Dagmar Bartušková
4.1.2019 10:24
Pokrývky hlavy v zimě nosím jen v krajním případě, tj., když chumelí nebo pořádně mrzne.. Přilnou moc k hlavě a je po účesu. Stačí, když nosím koupací čepice pro plavání v zimě ve venkovním
bazénu. Chlorovaná voda se mi dostane pod čepici pokaždé, a tak vlasy dost trpí. Po každém běžném umytí používám nejrůznější ošetřující přípravky na vlasy, kterých je na trhu celá škála. Kondicionéry
na snadné rozčesávání, olejíčky z citrusů, masky, séra. Nevyhýbám se ani konzumaci listové zeleniny a ani ořechům, které vlasům dají jistě ten spravý punc, ale muselo by se jich konzumovat větší množství. A to je pro změnu v ohrožení taile!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA