Příběh z pobytu v Izraeli, kde jsem žila 5 let
Ilustrační foto: ingimage.com

Příběh z pobytu v Izraeli, kde jsem žila 5 let

17. 1. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Je mi ho trochu líto, vždy si říkám, co nechceš , aby dělali tobě, nedělej ty jim. Doufám, že nenastydl. To jsem byla ještě malá holka, v naší ulici byl úchyl, taky si ho bral do ruky a ukazoval ho venku, zavřeli ho. Když to ukazuje za zavřenými dveřmi, osobě, kterou důvěrně zná, tak je to, nebo mělo by být, jen mezi nima . Asi bych se musela smát :-)
Marie Doušová
Odvážný příběh,ale budiž. Každý si sám určuje, co chce zveřejnit .Gabriela by to asi moc nepotěšilo.
Jana Šenbergerová
A proč ne. I tohle je ze života. A šťastný každý, koho to nepohoršuje.
Alena Tollarová
Příběh se mohl odehrát kdekoli, místo nehraje roli. Ráda jsem si ho přečetla a ještě jednou jsem ráda, že někdo má odvahu napsat to, o čem další jen sní a tu odvahu nenajdou. Jsme sice věkem trochu pokročilí, ale nejsme mrtví, rozuměno co se milostných hrátek týče.
Zuzana Pivcová
Ve svých vztazích jsem zažila leccos, včetně mužské přehnané ješitnosti. Ale komentovat to nebudu.
Hana Rypáčková
Myslím, že minulá povídka před pěti lety byla odvážnější, ale tato se víc tėmaticky hodí do seniorského webu. Muži si neuvědomují, že víc sexy vypadají při vaření a luxování..
Hana Nováková
I já nejsem puritán, ale o vhodnosti zařazení tohoto článku silně pochybuji. Prezentovat svůj soukromý intimní život před čtenářii mi připadá krajně nevhodné. Možná to svědčí o něčm docela jiném, zvláště pak v souvislosti s hormonama.Úsudek si udělá každý sám...
Jarmila Komberec Jakubcová
Jezdím do Izraele pravidelně 10 let a že by se příběh zrovna odehrával tam - nevím. Já tam jezdím za jinými zážitky jako je historie, jedinečné památky a vůbec jedinečná atmosféra krásného Jeruzaléma. Pokud jsem viděla - Sodoma Gomora již nestojí. Článek bych spíše zařadila mezi tzv. erotické povídky. Ale to je můj osobní názor. Líbí se mi vyjádření Nadi Š.
Jitka Hašková
To je pro mne poněkud silné káva.
Naděžda Špásová
Tak z tohohle jsem trochu na rozpacích. Nejsem žádný puritán, ale tenhle článek bych publikovala trochu jinde. Možná mohla být doložena fotografie pobíhajícího Gabriela, pak by to mohla být komedie, ale takhle mi to připadá spíš trapné. Každý na intimitu pohlížíme jinak.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.