Šeková knížka plná slev pro majitele vozů ŠKODA
Ilustrační foto: skoda-storyboard.com

Šeková knížka plná slev pro majitele vozů ŠKODA

20. 1. 2019

Vlastníte některý z vozů ŠKODA CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, ROOMSTER, YETI nebo SUPERB, jehož stáří je 4 a více let? Pak můžete využít Šekové knížky plné slev, díky které pořídíte servisní práci nebo vybrané díly až o pětinu levněji.

Šeková knížka plná slev je oblíbená služba společnosti ŠKODA AUTO, která opět platí po celý rok. Stačí si knížku jednoduše stáhnout (na tomto místě), nebo o ni požádat vašeho autorizovaného partnera ŠKODA, případně si ji objednat e-mailem zde.

Spoléhejte se na profesionály
U autorizovaného servisního partnera máte jistotu, že používá ŠKODA Originální díly a výrobcem předepsané technologické postupy - dobré vlastnosti vašeho vozu tak zůstanou zachovány.

Šekovou knížku můžete uplatnit u partticipujících servisních partnerů škoda (Seznam těchto partnerů najdete zde), a to tak, že vybranou šekovou knížku předložíte příslušnému partnerovi a z výsledné ceny servisu bude automaticky odečtena sleva uvedená na šekové knížce. Uplatnit lze i více slev najednou.

Příklad 1
Chci si nechat vyměnit tlumiče za cenu 5 000 Kč a brzdové destičky za cenu 2 000 Kč. Uplatňuji šek na slevu 20% na výměnu tlumičů a šek 20% na výměnu brzdových destiček. Sleva, kterou obdržím, bude 1 000 Kč na výměnu tlumičů a 400 Kč na výměnu brzdových destiček. Výsledná sleva bude 1 400 Kč.  

Příklad 2  
Chci si nechat vyměnit tlumiče za cenu 5 000 Kč, brzdové destičky za cenu 2 000 Kč. Uplatňuji šek na slevu 20% na výměnu tlumičů a šek 20% na výměnu brzdových destiček, dále chci uplatnit šek na autokosmetiku zdarma, jelikož celková výše opravy bude vyšší než 1 000 Kč vč. DPH. Sleva, kterou obdržím, bude 1 000 Kč na výměnu tlumičů a 400 Kč na výměnu brzdových destiček. Na uplatnění slevového šeku na autokosmetiku zdarma z celkové ceny nemám nárok, jelikož na výměnu tlumičů i brzdových destiček již byla uplatněna sleva. Výsledná sleva bude 1 400 Kč.    

Příklad 3
Chci si nechat vyměnit tlumiče za cenu 5 000 Kč, brzdové destičky za 2 000 Kč dále požaduji provést servisní prohlídku a další opravy v hodnotě 4 000Kč. Uplatňuji šek na slevu 20% na výměnu tlumičů a šek 20% na výměnu brzdových destiček, dále chci uplatnit šek na autokosmetiku zdarma, jelikož celková výše opravy bude vyšší než 1 000 Kč včetně DPH. Sleva, kterou obdržím, bude 1 000 Kč na výměnu tlumičů a 400 Kč na výměnu brzdových destiček. V tomto případě mohu šek na autokosmetiku zdarma uplatnit, jelikož cena servisní prohlídky a ostatních oprav překročila hodnotu 1 000 Kč vč. DPH a zároveň na tuto opravu nebyla poskytnuta žádná jiná sleva. Výsledná sleva bude 1 400 Kč a dále obdržím autokosmetiku zdarma.

Více informací získáte na Infolince 800 600 000.  

Šekovou knížku s jednotlivými slevami najdete v příloze Dokumenty pod tímto článkem.

šek.png

 

auta
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Škoda, že už Škodu nemáme. Taková šeková knížka by se hodila.
Eva Mužíková
Pro majitele Škodovek určitě zajímavá nabídka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.