Podzim na dědině
FOTO: autorka

Podzim na dědině

18. 1. 2019

Ráno 23. října loňského roku sedím u počítače, poslouchám rádio a po sedmé hodině zavládne ticho. Sáhnu po vypínači a žárovka ani nemrkne. Zkontroluji jističe a všechny jsou ve správné poloze. Vypadá to na přerušení dodávky elektrické energie. Počkám, snad to nebude dlouho trvat.

Po dvou hodinách začínám řešit, co podniknu. Neteče teplá voda, radiátory jsou studené a ležet s knihou v posteli mě přestalo bavit.

Vyrazila jsem na fotolov do rožnovského skanzenu. Bylo po dešti, obloha šedivá, prostě podzimní čas. Čtyři hodiny jsem putovala od chalupy k chalupě a cvakala. Pokud máte zájem, v galerii uvidíte, jak se procházka minulostí vydařila.

 

procházka
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Valcha - ten popisem mě zaskočil, na myslela, že to je fotka mlýnského náhonu. Hezká foto procházka.
Naděžda Špásová
Aničko, vaše procházky se mi opravdu moc líbí. Ani k tomu nepotřebujete sáhodlouhé popisování cesty. Fotky jsou super. :-)
Hana Rypáčková
Jejda, vzpomínám Aničko na Rožnov, bylo to moje první výjezdní setkání..
Hana Nováková
Nikdy jsem zde Anno nebyla a nikdy asi nebudu, proto vyjadřuji vděk za to, že jste mi ukázala toto krásné místo. Mám ráda tuto architekturu a tato je zasazena do nádherné přírody, i když to bylo na podzim a tak trochu smutné. Krásné tam musí být jaro. Děkuji ještě jednou...
Zuzana Pivcová
Hned si vybavuji, jak jsem tam předloni na srazu v neděli dopoledne, protože jsem měla do odjezdu dost času, chodila. Narozdíl od Tvé procházky jsem měla krásný slunný den. Ale tam je asi hezky vždycky, to na atmosféře nic nemění.
Marie Ženatová
Aničko v rožnovském skanzenu jsem byla už dříve, ale moc ráda jsem si ho Tvými hezkými fotečkami s popisky znovu připomenula - díky moc...
Marie Seitlová
Aničko, krásně jsem se s tebou prošla skanzenem, děkuji ti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...