FOTO: autorka
Setkání přátel i60.cz v Kořenově - Jizerské hory II
22. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
24.1.2019 14:02
Manželé Samcovi souhlasí a do Kořenova se těší. Jindřiško děkuji i já.
Olga Štolbová
24.1.2019 08:08
Jindřiško, dík za Marušku Rákosku, už jsme spolu spaly a známe se. Jsi úúúžasná. Já sama organizování čehokoliv naprosto nezvládám, máš můj obdiv. ♥
Helenka Vambleki
22.1.2019 22:18
Děkuji, koukám, že u nás žádná změna a ministr už se těší, jak bude mít seshora z palandy o mně v podpalubí přehled :-)
Naděžda Špásová
22.1.2019 17:30
Jindřiško, moc děkuji. Pokud bude potřeba záloha, prosím o zaslání č.ú. a do kdy má být uhrazena. Jsi fakt machr.
Eva Mužíková
21.1.2019 19:01
Jindřiško, s ubytováním máš hodně starostí, což při takovém počtu zájemců je pochopitelné. Je dobře, že jsi hned od začátku upozornila na to, že se jedná o turistické ubytování, kde je převaha vícelůžkových pokojů. Přesto se Ti podařilo všem požadavkům vyhovět, smekám.
Jak čtu, dokonce i manželské páry, aby se mohly této akce zúčastnit, netrvají na soukromí. Tak to je skvělé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů