Setkání přátel i60.cz v Kořenově - Jizerské hory II
FOTO: autorka

Setkání přátel i60.cz v Kořenově - Jizerské hory II

22. 1. 2019
čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Něco vložím pro zasmání. Manželovi jsem ukazovala fotky, a jak je uviděl, tak povídá: " Tak snad tam někde v těch závějích nezahučíte". A já na něj: "Myslíš že to vydrží až do června?" Pak se mlátil do hlavy, že si neuvědomil, že tam nejedeme ted, ale v létě. Smáli jsme se té jeho reakci asi hodinu.
Hana Rypáčková
Teprve jsem si vyklikla fotečky, hned bych se tam rozjela..Tolik sněhu...A moc ti to Jindřško sluší. Jsi taková dobrá organizátorka a šikovná horalka....Skvělá řidička, to bych nedala...
Olga Štolbová
Jindřiško, děkuji za nás tři. Věřím, že to bude prima setkání a těším se na osobní setkání s tebou, ale i s celou naší partou.. Máš můj obdiv a velký dík. ♥
Jana Šenbergerová
Pokud to vyhovuje Tollarovým, nejsme proti. :-)
Marie Rákosníková
mohu se ještě přihlásit
Zuzana Pivcová
Jindřiško, je to opravdu úctyhodné, takhle to briskně zařídit.
Soňa Prachfeldová
Dívám se, náš fraucimor přesídlil, přizpůsobím se, hlavně, že se sejdeme ve zdraví, děkuji .
Marie Novotná
Určitě souhlasím s pokojem č.7. Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Moc děkuji za jednolůžák a samozřejmě druhé lůžko doplatím. Částka není vysoká a pokud bude potřeba uhradím ji předem.
Naděžda Špásová
Jindřiško, souhlasím s touto změnou a děkuji. Naďa

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.