Co si přečíst na dovolené?
Foto: pixabay.com

Co si přečíst na dovolené?

3. 7. 2019

Oddechové čtení o lásce, vztazích, rodině. Tady je několik tipů na knihy, které si můžete přibalit do kufru.

Helen Andelin: Okouzlující ženství
Jsou pro vás slovní spojení jako „stále okouzlující” či „šťastné manželství” až příliš abstraktními pojmy? Nemusí být! Helen Andelin, autorka knižního bestselleru, který pomohl ke štěstí již milionům párů, vám nabídne odpovědi na všechny možné otázky. Ať už chcete být šťastná, naplněná, uctívaná nebo milovaná, vše začíná u objevení sebe sama. Nechte si poradit, jak být spokojená s knihou Okouzlující ženství z edice Knihy Omega, kterou seženete v Knihy Dobrovský za 399 Kč.      

Alice Raine: Temnota v něm
Láska může mít i temnou stránku. Své o tom ví Rebecca, stydlivá majitelka knihkupectví, kterou zcela pohltí omamný románek se slavným klavíristou. Vztah, který ji nejprve zaplaví vášní a dominancí, ji posléze se šrámy a zlomeným srdcem vyvrhne zpátky do reality. Rebecca se snaží na celou záležitost zapomenout. Ale právě ve chvíli, když už si myslí, že se jí to povedlo, se znovu milenec objeví v jejím životě, odhodlaný získat ji zpátky. Dokáže Rebecca znovu riskovat zlomené srdce a odevzdat se muži, který jí již dříve poodhalil svou temnou stránku? To se dočtete za 349 Kč.  

Diana Gabaldon: Sedm kamenů lásky a ztráty
Hledáte poutavé příběhy, které vám utkví v paměti a chytnou za srdce? Darujte svým blízkým Sedm kamenů lásky a ztráty, sbírku povídek, které poutavě a rozmanitým způsobem rozšiřují příběhy hrdinů oblíbené historické ságy Cizinka. Pro fanoušky seriálu i knižní série zde navíc vychází dvě doposud nevydané novely, jež poodhalí vývoj osudu některých z postav. Stojí 449 Kč.    

Petra Hammesfahr: Hříšnice
Pokud jste fanoušky thrillerů a detektivek, novinka od Petry Hammesfahr by vás neměla minout. Začtěte se do temného příběhu o Coře Benerové, která jednoho slunečného odpoledne u jezera ubodala muže. Co přimělo tichou a laskavou mladou maminku ke spáchání tak hrozného činu před zraky své rodiny a přátel? Cora se okamžitě přizná a o svědky není nouze, ale přeci jenom na tomto případu něco nehraje. Komisař pověřený jeho vyšetřováním ho odmítá uzavřít a pouští se do rozluštění záhady na vlastní pěst. Román, který byl předlohou pro úspěšný seriál, seženete v Knihy Dobrovský za 399 Kč.

Kelly Sullivan Walden: Láska, sex a vztahy - snář
Objevují se vám ve snech obrazy vášně, lásky či strachu? Zdá se vám o románku s šéfem či oblíbenou celebritou? A už jste někdy přemýšlela proč? Nepropadejte panice ani studu! Vaše sny jsou normální a velice symbolické. Naučte se rozšifrovat snové symboly zamlženou optikou lidských vztahů, sexuality a potřeby milovat a být milována. S tímto průvodcem z edice Knihy Omega, který stojí 399 Kč, se dozvíte, jak na všechny a všechno ve svých snech pohlížet jako na součást sebe.

Kaira Rouda: Nejúžasnější den
Paul Strom má dokonalý život: luxusní práci reklamního manažera, krásnou ženu, dva zdravé syny a velký dům v bohaté čtvrti. Zdánlivá dokonalost se však rychle rozplyne ve chvíli, kdy naplánuje pro svou ženu Miou romantický víkend na chatě u jezera. Má to být ten nejúžasnější den, ale jakmile vyjedou autem z města, začne mezi nimi panovat napětí a pochyby. Jak moc doopravdy věří jeden druhému? Je jejich manželství opravdu tak dokonalé, jak se zdá? Příběh vycházející v edici Knihy Omega zakoupíte ve všech prodejnách Knihy Dobrovský 349 Kč.

knihy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Dvě bych si vybrala
Marie Doušová
Dík za inspiraci na oddechovou četbu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%