Setkání přátel i60.cz v Kořenově - Jizerské hory   IV. Pomalu se blížíme k cíli...
FOTO: autorka

Setkání přátel i60.cz v Kořenově - Jizerské hory IV. Pomalu se blížíme k cíli...

25. 1. 2019

Dobrý den, přátelé!
Jelikož již máme penzion Martinské ůdolí obsazený a odsouhlasené pokoje, tak jsem dnes požádala majitele pana Hostašu o číslo bankovního účtu, na který bychom mohli zasílat zálohové platby. Zálohu ve výši 50%, tedy 500,-Kč na osobu a den, prosím, zaplaťte do 28.2.2019 na číslo účtu:   35 - 8162160257 / 0100.

Pro všechny plátce je jednotný variabilní symbol - VS 1,   a do zprávy pro příjemce napište své jméno, aby penzion mohl platbu správně přiřadt.

Zájemci o zapůjčení elektrokola mají možnost v penzionu tak učinit. Samotná Martinka má pouze 4, ale bylo mi řečeno, že není problém jich obstarat více. Penzion vlastní tranzit pro přepravu až 8 cestujících a není problém zajistit přepravu osob např. na Jizerku. Asi využijeme ?

Program máme opravdu časově náročný:          
1, den      Ubytování + odpoledne procházka Martinským a Šťastným údolím, večeře + posezení  ?
2. den      Jizerka  nebo  Harrachov + odpoledne rozhledna Štěpánka + večeře  ?
3.den        Snídaně +  pomalé loučení a odjezdy do svých domovů              ?

Samozřejmě je možné, že si někdo pobyt prodlouží.

Přátelé, výše je pouze můj návrh. Píši  Jizerka nebo Harrachov, ale jsou i zdatní a ti třeba stihnou obojí. Uvidíme.

Dnešní info končím a zdravím do všech koutů republiky.

Mějte se prímově!

          Jindra

 PS. Přidávám pár obrázků z dnešního dne.

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Ten tranzit - to zní dobře, že? Pár lidí bude autem, takže někoho přiberou a tradááá ...
Hana Čadová
V Jizerkách je hezky. Sněhu hodně. Určitě se Vám bude v Kořenově líbit.
Dana Kolářová
Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic.
Eva Balúchová
Tak my z Brna(doufám,že ještě někdo pojede) pojedeme asi 5 hodin minimálně se čtyřmi přesedáním.Někdy kolem poledne bychom měli být na místě.Vyjde-li počasí,též bych chěla stihnout Mumlavské vodopády.
Libuše Křapová
JIndřiško, tak jestli budeme celá čtyřka, tak mne tam, prosím, také dopiš. Vy o tom všichni tak bájíte, tak se těšíte, že jsem byla zlomena. Hurá, pojedu s vámi - tedy jestli budu mít kde spát, pod širákem by mi bylo zima :-)
Zuzana Pivcová
Ne, Aničko, jen číslo, to jsem tam vlastně přidala já. To jen, že někdy, když dojde mailem nějaké vyúčtování, bývá tam třeba jen ta zkratka VS místo celého názvu. Takže všichni jen číslo 1.
Anna Potůčková
Prosím ten variabilní symbol se má napsat jako VS 1? Vždy jsem do té kolonky psala je číslice bez písmen, tak nevím zda tam napsat jen tu 1čku, nebo i ta písmena VS. Moc se těším, vypadá to velmi lákavě.
Zuzana Pivcová
Hanko, Ty už řešíš, kde vystoupit? :-D Ale neboj, taky jsem už hledala spoje. Já jedu zásadně vlakem. V 7, 19 by to asi bylo k nezvládnutí. Takže v 9, 19 z Masarykova nádraží, v 11, 12 v Turnově, přestup na Tanvald s odjezdem v 11, 26, v Tanvaldě 12, 10 a ve 12, 27 osobákem do Kořenova, kam to přijede ve 12, 43. To jde, ne? Tím prvním vlakem bych tam byla v 10, 43 a přestupovala bych jen v Tanvaldě, v Turnově ne. Takže, ranní ptáčata z Prahy, jak to vidíte?
Hana Rypáčková
Díky Jindřiško, jsi hvězda...Zuzko, já taky toužím po pořádné zimě na horách..Jedu aspoň na Kubovku. Myslím, že Štěpánku dám v pátek a v sobotu Mumlavský a Jizerku odpoledne. Uvidíme podle počasí a kdo dorazí už v poledně...Z Prahy v 8.30-9.30 Jablonec a vláčkem do Kořenova..9.56-10.46. Nebo v 10 - 11.09 a 11.29 -12.21 v Kořenově autobusem. To se toho stihne dost..Nevím, kam dojet. Odbočka nebo Údolní bouda?
Jana Kozlíková
Dobrý den, nenašla jsem v článcích datum setkání,je možné se ještě přihlásit?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.