Foto: autorka
Setkání přátel i60.cz 2019 v Kořenově - Jizerské hory VI. Vítejte....
9. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
10.4.2019 20:16
Jindřiško pro mně prosím večeři v pátek a v sobotu. Děkuji
Hana Polednová
14.2.2019 14:11
Jindřiško, zálohu mám zaplacenu a prosila bych k tomu objednat polopenzi 2x. Děkuji moc a těšíme se.
Helenka Vambleki
11.2.2019 11:36
Všechny informace jsem vzala na vědomí, zaplacený nocleh máme, večeře v pátek a sobotu si objednáme v den příjezdu nebo několik dní dopředu?
Jarmila Komberec Jakubcová
11.2.2019 10:57
V penzionu kde bydlím mám snídani, ale určitě se budu chtít zúčastnit obou večeří (pátek a sobota)..
Helena Votíková
9.2.2019 17:22
Zdravím. Na termín, co je Kořenov, nám odpadla naše plánovaná akce a tak se za vámi přátelé přijedeme s Romčou podívat. Ubytování jsme si již zajistili asi 700m od penzionu Martinské údolí. Okolí Kořenova moc neznáme a těšíme se.
Marie Novotná
9.2.2019 15:08
Já i pan Novotný máme uhrazený celý pobyt.Snad proběhla platba v pořádku.Děkuji.
Marie Novotná
9.2.2019 15:05
Pro Oldu:https://www.i60.cz/clanek/detail/21687/setkani-pratel-portalu-i60-v-korenove-v-jizerskych-horach
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 24. týden
Ve vědomostním kvízu tohoto týdne ukážeme některé méně známé památky a zajímavosti české přírody.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů