Odpověď za  tisíc

Odpověď za tisíc

13. 2. 2019

Takže, vážení a milí, ta tisícovka v sobě skrývá budovu na Moravě. Neni to budova Národní banky české v Praze, jak si hodně lidí myslí, i lidi zaměstnaní v bance. Je to zámek Kroměříž.

Dobře ho zamaskovali do pravého křídla orlice. Na první pohled ho člověk lehce přehlédne, ale když se soustředí na křídlo, hezky pomalu na vás udělá KUK, tady jsem. Navštiv mě...

Fotohádanky
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdena Proboštová
I když jsem tam každou chvíli, tak na zámek moc ne, spíš do zahrad :-)
ivana kosťunová
Tak Kroměříž jsem neuhodla.
Jarmila Nedvídková
Zdravím Romane. 12.2.2019 jsem dala na foto dne moje foto, jak ten zámek vypadá. A ve foto hádance to většina uhodla. Nikdo neumřel jen, se čeká na další hádanku. Jsou, vtipné, a poučné. I já si tak oživuji a vkládám do paměti naše bankovky, protože je fakt, že většinu obyvatel našeho národa nezajímá umělecké ztvárnění, kdo, nebo co, na nich je, ani kdo je vytvořil. Stačí jim jejich hodnota. Dík za tu národně kulturní osvětu.
Roman Procházka
Vy jste tu umřeli?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...