Jak mi Nelinka stopovala sprchování a čištění zubů
FOTO: autorka

Jak mi Nelinka stopovala sprchování a čištění zubů

19. 2. 2019

Na chatě už Sárinka dávno spala a Neli se pořád nechtělo. Když jsem ji konečně donutila vlézt do postele, že se jdu taky umýt a pak bude ještě pohádka, kňourala, že se tam sama bojí a ať rychle přijdu.

Co je to rychle, tázala jsem se. No, než dopočítám do deseti, odpověděla (do víc tehdy neuměla).

Osprchovala jsem se rychlostí blesku téměř ledovou vodou. Pak jsem se při vylézání z vany praštila do kolene. Nato jsem si přišlápla při oblékání noční košili a málem se přerazila o umývadlo. Zuby jsem si vyčistila jen dva přední. Při běhu do pokojíčku, kde spaly vnučky, jsem si ukopla palec o otevřené dveře.

Když jsem dorazila k posteli, Neli na ní seděla, vážně pokyvovala hlavou, v ruce točila svým oblíbeným modrým medvídkem a suše pravila: NESTIHLAS TO  !!!

P.S. - v příloze foto, jak jsem vyřešila ztracený dudlík, bez kterého se teda opravdu, ale opravdu NEDÁ USNOUT !

Soutěž pro nováčky II.
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Hošková
Asi se sluší poděkovat tu všem za milé reakce na můj článek - takže díky moc ! :-)) Všechno tu teď jako nováček teprve objevuji, co se jak dělá, navíc mi trhali včera večer zbytky zubu, a tak jsem nucena být doma, hrát své oblíbené strategické hry na PC a sem tam to proložit napsáním nějaké té historky z mého života... Nemohu ani zajít do pekárny v ulici, neboť má čelist mi málem leží na rameni...dostala jsem radu, ať si prý vezmu kolem pusy šálu a zajdu do toho krámu, ale vzhledem k tomu, že je téměř jaro a já bych tam vlítla s šálou kolem obličeje, určitě by se mě lekli, že je jdu přepadnout a vzít si rohlíky zadarmo...a tak trpím, pojídám prášky, obkládám se... Já si teď momentálně užívám
Soňa Prachfeldová
Naše poklady, ty to s námi umí :-)
Elena Valeriánová
Čekala jsem, že maličká bude spinkat, ale i to Nestihlas to! je kouzelné.
Hana Nováková
Chtělo by to 10 hvězdiček, některé hlášky našich capartů to nemůžeme vychytat ani my starší. Ale v tom je ta krása lidského žití.
Jana Šenbergerová
Mám ráda tyto drobné "příhody" s dětmi. S dudlíkem jste to vymyslela hezky a měla štěstí, že to vnučka přijala. Toho bych se u té svojí asi nedočkala. Je to něžná holčička, ale tvrdá palice.
Libuše Křapová
Jo, děti nás mají na háku :-) Hezky a mile napsané :-)
Dana Puchalská
Aha, to jsem ráda Věrko. Už jsem si myslela, že ten můj stroj lehce zešílel. :-) :-)
Věra Ježková
Danko, příloha je úvodní foto. Autorka se pouze neobratně vyjádřila.
Růžena Kuželková
Zase moc pěkný článek,ale já se vrátím k dnešnímu ránu - každý den po ránu si tzv. startuju mozek,moc ráda luštím 2 otázky,které mě ráno "nabudí".Dneska se mnou nechtěly hovořit,tak jsem to zkusila nyní a ejhle už to šlo,děkuji,neboť má rána jsou v pohodě. Tím nezatracuji oné články,které si s radostí přečtu.
Dana Puchalská
Ikdyž jsem žádnou přílohu nenašla, není to důvod k tomu, abych ten příběh neohodnotila jako moc hezký a úsměvný. Kéž by bylo takových víc. Děkuju.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%