Když svítí slunce
Foto autorka

Když svítí slunce

18. 2. 2019

Ano, když svítí slunce, taky vás to táhne ven? Myslím, že odpověď znám, protože my to máme stejné. A tak nás páteční slunečné odpoledne 15.2. vytáhlo na malý výlet. Nejdříve jsme jeli zkontrolovat zahradu a potom jsem chtěla jít po cyklotrase kolem Labe.

Zahrada vypadá po zimě celkem slušně, jen nás čeká shrabat listí a ořezat stromky. Další zastávka byla na parkovišti u koupaliště v Brné. Kdysi jsme tam jezdívali s dětmi, ale pak jsme dali přednost přírodnímu koupání, takže jsem tam opravdu dlouho nebyla. V létě tam občas jezdí snacha s vnučkou. Pro nás je tam moc narváno a hlavně tam samozřejmě nesmí pejsci, což je pochopitelné.

Sešli jsme z kopce a pod železničním tunelem jsme došli k bráně koupaliště. Překvapilo nás svou velikostí. Toto termální koupaliště bylo založeno na pravém břehu Labe v roce 1931 jako lázeňské zařízení.  Areál obsahuje 3 bazény, tobogán, hřiště na plážový volejbal, minigolf. Pro letní návštěvníky docela slušné sportovní vyžití. Kolem celého areálu vede Labská cyklotrasa, kterou jsme my využili k procházce s pejsky.

Snažila jsem se fotit, ale světlo a stín mi nějak nejdou dohromady. Přesto jsem pár fotek k článku přidala.

procházka
Hodnocení:
(4.7 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Mně sluníčko taky vyláká ven...Hastrmánek je fešák...
Věra Ježková
Naďo, tleskám spolu s tím na topole … :-)
Zuzana Pivcová
Na první pohled jsem nevěděla, jestli je ten vodník převlečený člověk nebo ne. Já se, Naďo, také ráda dívám na opuštěná koupaliště mimo sezónu. Mají pro mě zvláštní nostalgický půvab. Díky za procházku. nesoulad světla a stínu je mi jedno, spíš ho vůbec nevnímám. Tak teď už jen těch 6 hvězd!
Dana Puchalská
Hezká procházka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...