Nejste spokojeni se svým internetem? Máme pro vás řešení
Ilustrační foto: ingimage.com

Nejste spokojeni se svým internetem? Máme pro vás řešení

4. 3. 2019

Zlobí vás internet? Je váš poskytovatel nespolehlivý a v případě poruchy čekáte na její vyřešení neúměrně dlouho? Řešením pro vás může být kvalitní vysokorychlostní internet od DIGI. Díky němu navíc získáte trvalou slevu na DIGI TV. Internet od DIGI pokrývá prakticky celé území České republiky.

„Máme přístup k infrastruktuře CETIN, proto můžeme naše zákazníky připojovat do největší komunikační sítě v České republice, která přenáší internet rychlostí až 250 Mb/s, a do optické sítě s přenosem až 1000 Mb/s. Celkem tedy internet DIGI pokrývá 85 procent českých domácností,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV.

Zákazníci si můžou objednat balíček DIGI internetu podle své potřeby a požadavků na rychlost internetu: od 20 megabitů za vteřinu až po 250 megabitů za vteřinu v případě bývalých telefonních linek, tedy DSL technologie. Tam, kde je k dispozici optická síť, dosahuje nabízená rychlost až 1000 megabitů za vteřinu. To už ocení spíš specializované firmy než domácnosti. Ve všech případech je DIGI internet bez jakýchkoli datových limitů.

Televize jako bonus

„Protože jsme zároveň poskytovatelem DIGI TV, tedy plnohodnotné satelitní televize i televize přes internet, nabízíme každému zákazníkovi k našem internetu slevu až 149 Kč na využívání DIGI TV. Je na jeho rozhodnutí, jestli slevu uplatní na nějaký z našich programových balíčků, v nichž nabízíme exkluzivní sport, prémiové filmy, seriály, dokumenty i pohádky, nebo se spokojí s nabídkou Start a 23 základními programy, která je k DIGI internetu zpravidla zdarma“ vysvětluje Iveta Šlapalová.

Nabídka Start prakticky kopíruje programy, které v současnosti vysílá klasická televize dostupná v pozemním vysílání, tedy zejména kanály České televize, Novy, Primy a TV Barrandov. Pro zákazníky tedy zároveň může znamenat elegantní vyřešení přechodu na nový vysílací standard DVB-T2, kvůli němuž si již brzy bude muset většina domácnosti pořizovat nové televizory nebo alespoň set-top boxy.

Nabídku Start získají zákazníci, kteří si objednají DIGI internet zdarma s výjimkou nejzákladnějšího tarifu DIGI 20 garantujícím rychlost internetu 20 Mb/s. Ti si za balíček Start doplatí 49 Kč. Všichni ostatní jej získají k internetu bezplatně.

Slevu 149 Kč samozřejmě mohou využít k jakémukoli jinému programovému balíčku DIGI TV a výrazně si snížit měsíční platby za televizi.

„Snažíme se naše služby propojovat tak, aby ti zákazníci, kteří jich využívají více, byli za věrnost DIGI odměněni. V případě DIGI internetu je skvělou volbou pořídit si zároveň plnohodnotnou televizi přes internet se všemi výhodami moderní televize a definitivně se oprostit od televizní antény,“ doplňuje Iveta Šlapalová.

 

680×140.gif

internet televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Valerie Polášková
Právě s internetem poslední dobou problémy mám. Buď vypadává nebo je pomalý. To se mi potvrdilo i když jsem si měřila rychlost internetu na https://www.nej.cz/zakaznicka-sekce/mereni-rychlosti-internetu/ Vidím to tak, že se svým providerem brzy ukončím smlouvu a přejdu k jinému. Klidně si i něco připlatím hlavně když mi internet bude spolehlivě fungovat.
Jana Šenbergerová
Informace a nabídky zajímavé, ale jsme se svým internetem natolik spokojeni, že nemáme důvod cokoliv měnit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.