Nová soutěž pro fotografy: "Výhledy"
Pohled ze 3, patra Pražského kreativního centra. FOTO: Zuzana Pivcová

Nová soutěž pro fotografy: "Výhledy"

6. 3. 2019

Každodenní čtenářské fotografie v oblíbené rubrice FOTO DNE svědčí o tom, že lidé nechodí se zavřenýma očima, nýbrž se naopak umějí dobře dívat kolem sebe a všímat si. Ale jak je to s pohledem z výšky do okolí, do krajiny? Vyhlašujeme novou fotosoutěž portálu i60, kterou jsme nazvali "Výhledy". Na autory vítězných fotografií čekají cestovní peněženky Tatonka.

Nechceme zůstat u tradičních panoramat nafotografovaných z Pražského hradu či Vítkova nebo některé známé pražské věže, ze známých kopců a rozhleden v naší zemi. Uvítáme i netradiční pohledy na místa, která nejsou všeobecně známá. Může to být výhled z horního patra paneláku, z lanovky za jízdy, ze střechy či terasy nebo i z letadla nebo obřího kola. Fantazii se meze nekladou a originalita je vítána.

Pravidla soutěže
Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60.cz, kteří jsou registrováni pod vlastním jménem (profily s pseudonymy nebo s neúplnými jmény budou ze soutěže vyřazeny). Každý soutěžící může do soutěže vložit až tři snímky o velikosti 500 - 2000 kB, přípustné jsou fotografie na šířku i na výšku. Podmínkou soutěže jsou autorské fotografie, pořízené od začátku letošního roku (snímky nesmí být staženy z internetu), přičemž u každého snímku musí být uvedeno datum pořízení snímku, název a popisek (místo, odkud je daný výhled vyfocen a co je na snímku). Čtenáři mají možnost dávat jednotlivým snímkům svůj hlas, každý čtenář má k dispozici celkem 20 hlasů, na jeden snímek může hlasující použít až pět hlasů. Tyto hlasy jsou však orientační a nemají vliv na výsledek soutěže.

Soutěž potrvá do 31. května 2019. V neděli 2. června vyhlásíme autory tří vítězných snímků, u nichž budeme posuzovat originalitu i technické zpracování. Na vítěze čekají cestovní peněženky značky Tatonka.

tatonka.jpg

Soutěžit můžete hned na tomto místě. Přejeme všem fotografům krásné výhledy!

 

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Škoda, že výška v metrech, ze které se má fotit, nebyla uvedena. :-)
Eva Mužíková
Určitě to budou fotky zajímavé a vyhrají ty nejlepší. Věřím že se mezi autory objeví i nová jména, nebo krásné fotky umí jen ....... ????
Jitka Hašková
Soutěž "Výhledy" chápu, jak bylo napsáno, odněkud z výšky viz první odstavec. K mému překvapení se v soutěži objevují pohledy na něco, např. Pohled na věž apod.
Danka Rotyková
Obvykle jsou všichni fotografové šikovní, tak už se moc těším.
Alena Tollarová
Těším se, že tato soutěž bude více obeslána než ta minulá. "Panoramata" snad fotí každý a rád.
Věra Ježková
To bude krásných fotek! :-)
Jaroslava Handlová
Těším se na fůru pěkných fotek soutěžících. Do uzávěrky snad stihnu něco zajímavého.
Anna Potůčková
Tak tady bych čekala spoustu fotografii, neboť možností výhledů je spousta …..třeba i ze stromu při česání ovoce....
Dana Puchalská
Jsem zvědavá na fotografie.Určitě jich bude víc než dost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.