Moje energie: dělej, co tě baví
Foto: autorka

Moje energie: dělej, co tě baví

11. 3. 2019

Energii čerpám především z přírody, pohybu, stravy a slunce.

Tolik očekávané slunce na jaře, jeho teplé paprsky , mě nabíjí energií a přímo mě pobízí k práci na zahradě. Miluji rozkvetlé stromy a cítím tu vůni probouzející se přírody. Těším se na první žluté záhony narcisek a barevných tulipánů. 

Na zahradě je pořád co dělat, jsem v neustálém pohybu, na zdravém vzduchu a nestačím se divit, jak se tam ty moje baterky dokáží nabít. 

Je to krása, zaseju, zaleju, vypleju a sklidim. Na zahradě jsem od jara do podzimu a je mi báječně. Pravda, někdy by se mi hodila mužská ruka, ale snažím se zvládat sama.

Celé léto se stravuji výhradně zeleninou, a to především z mojí úrody. Taková rajčata, která se sluní na slunci a ne ve skleníku, jsou vyzrálá, voňavá a slaďoučká. Jsem plná energie, protože ji čerpám přímo z přírody. Potom jsou to třešně, broskve, švestky a na pozim jablíčka.

To je ta moje energie z pohybu, sluníčka, stravy.

Ještě musím dodat, že pokud člověk vstává s úsměvem, je dobře naladěn, přitahuje k sobě ty samé lidi a život je hned veselejší ♡

 Alena

 

Partneři soutěže:

710x100-4.png

DIG_680x140_stat.jpg

Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Pořád člověk nemůže dělat jen to, co ho baví. Ale když ví, že za chvíli to přjde, dokáže hravě vyžehlit třeba koš prádla. Ano, o tom to je.
Danka Rotyková
Souhlasím s názory, že nás nabíjí to, co děláme rádi. A proto se už teď po šedesátce ráda na přírodu dívám, doma se někdy snažím něco z toho zachytit tužkou nebo jen prohlížet nové fotografie.
Dana Puchalská
Na slunce a krásné jaro se těším víc a víc. Moc hezky napsané. A rozkvetlé stromy to je prostě nádhera.
Naděžda Špásová
Na zahradu se už taky těšíme, ale zrovna teď u nás chumelí, takže to hned tak nebude. Slunce mi taky chybí. :-)
Soňa Prachfeldová
Moje řeč paní Aleno, slunečná probouzející se rána, doprovázená švitořením ptáčků, za velkého vedra se natáhnout pod strom s knihou a snít, sníst nemyté ovoce, to já ráda a ještě jsem nikdy z toho neonemocněla. Jak se říká, příroda a zahrada je mocná čarodějka.
Jana Kollinová
Titulek článku je tím nejlepším návodem na získání energie a každý si může dosadit své vlastní energetické zdroje. Dokonalé! Díky, Aleno.
Alena Pečená
Ano, s tím souhlasím každého baví něco jiného, ale musíme to dělat rádi s potěšením a potom máme energie dostatek.
Anna Potůčková
Každého baví něco jiného, a tudíž i energii čerpáme z různorodých zdrojů. Krátký ale výstižný článek, které čtu nejraději!
Věra Ježková
Coby sova s úsměvem nevstávám, slunce ze mě energii vysává, rajčata a broskve nejím, zahrádku nemám. Hodně se mi daří dělat, co mě baví. :-)
Zuzana Pivcová
Souhlasím, že člověk by měl pokud možno dělat co nejvíc to, co ho baví, k čemu má pozitivní vztah. Pak nemá důvod být rozladěný a bez energie. Protože získávat energii nesouvisí s kvantitou, ale s kvalitou zdrojů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...