Pojďte s námi Do stovky! Ilustrační foto: ingimage.com
První dvě čtenářky došly do stovky
12. 3. 2019Sto kilometrů za necelé tři měsíce. To je bilance dvou čtenářek, které se zapojily do našeho projektu Do stovky. Jako první tuto metu zdolala paní Milena Hladíková která už ušla 111 kilometrů, 101 km má v nohách i paní Alena Tollarová.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
12.3.2019 13:14
Děvčata moc gratuluji všem. Také chodím tak 4-5x týdně s NW a dělám asi 5 km za jednu vycházku, ale většinou stejnou trasu okolo Boleveckých rybníků.Tak nic nezaznamenávám, protože by to bylo pořád stejné.
Eliška Murasová
12.3.2019 13:10
Děvčata, velká gratulace, jste šikovné chodičky, to bych za tak krátkou dobu nedala. Chůzi zdar !!
Anna Potůčková
12.3.2019 12:39
Moc gratuluji, také občas chodím alespoň na procházky ve svém okolí. V klubu nejsem, ale trošku mně to láká. Mojí nevýhodou je, že nerada chodím i jezdím sama a tak raději pak jsem doma
Jana Šenbergerová
12.3.2019 12:09
Také gratuluji a přeji, ať vám to tak hezky chodí po celý rok. Času mám habaděj a jiných zájmů také. Zatím si udržuji své první místo od konce nikoliv pro nechuť chodit, ale pro lenost složitě zaznamenávat, kudy všudy chodím. Nějak mi to pořád nejde, jak by mělo. :-)
Hana Nováková
12.3.2019 12:04
Děvčata to chce fanfáru,máte můj obdiv, když vám to všem šlape tak toho využijte. Já může jen pomalu a ne moc daleko, neudýchám to a musím často odpočívat. Není to jednoduché. Tak zdra do dalších kilometrů...
Olga Štolbová
12.3.2019 11:21
Gratuluji všem, kteří chodí a dělají něco pro své zdraví. A když o tom něco napíší a přidají fotky, tak je to příjemné i pro nás ostatní. A také trochu naláká. Také se přidám, jen co na tom budu o něco líp. Tak, holky, velký dík.... ******* ♥
Zuzana Pivcová
12.3.2019 11:18
Také blahopřeji. Jste fakt dobré. Ráda bych také chodila víc. Ale roli v tom hraje nejen určitá pohodlnost, ale hodně také málo času.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů