Fotoreportáž: Pracovní sobota
Foto autorka

Fotoreportáž: Pracovní sobota

1. 4. 2019

Možná, že vás trochu zarazí název, ale opravdu se nejedná o ty nenáviděné pracovní soboty za totality. Jejich zrušení byla jedna z mála věcí, které se mocipánům povedly. Jedná se o pracovní sobotu na zahradě a to je mnohem příjemnější.

Slunečná sobota se nedá strávit jinak než na vzduchu. Máme v pronájmu zahradu, a vzhledem k tomu, že už jsem si koupila nějaké kytičky, jeli jsme je zasadit, aby zahrada trochu rozkvetla. Záhonky jsem už měla připravené od minulého týdne, tak to šlo docela rychle.  Ještě jsme přesadili jednu túji a bylo hotovo. Na květu meruňky jsem vyfotila včelku, snad ji najdete.

Fotila jsem všechno, co trochu kvetlo a zelenalo se, jsou tam i rostlinky, o kterých nic nevím, ale určitě to není na závadu. Příroda  se probouzí přímo poklusem a to je moc dobře. Užívejte si jaro v pohodě a radosti.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Máš to moc hezké Naděnko, zahrada je také můj veliký koníček a kytky vytahuju očima. Tak ať nám to roste ku zdraví a kráse.
Anna Čípová
Přeji mnoho krásných dnů strávených na zahradě. Souhlasím, že jaro nasadilo závratné tempo.
Alena Vávrová
Zahradu máme velikou, syn občas porve hodně práce a pak zas dlouho nic. Zahradníci nyní vrhnou své síly na založení zahrady u nově postaveného domku dcery. Je to nikdy nekončící práce, když to má trošku vypadat. Někde začnu a když jsem na konci, mohu znovu ;-)), ale to my zahradníci známe a počítáme s tím...Máte to tam Naďo pěkné a s výhledem, ale o to těžší, že to je ve svahu.
Alena Tollarová
Já jsem ostuda. Záhonům moc nedám ani v sobotu ani jindy. Ohýbání mi nedělá dobře. Spíš trajdám po okolí a vrátím se na zahrádku ke grilu :)
Elena Valeriánová
Dnes je toto první článek, který jsem si přečetla a už je přitom večer. U nás toho zatím tolik nekvete, jen zlatice kvete tak nádherně jako u vás. Tak ať nám ty naše zahrady dělají radost a foť, hezkých fotek není nikdy dost.
Zuzana Pivcová
Máte v pronájmu krásnou zahradu. Já bych potřebovala, aby mi někdo pronajal alespoň truhlíky za okno, když nemám ani balkon.
Věra Ježková
Naďo, tvé fotky ze zahrádky mě potěšily. Práce tamtéž by mě ale nebavila. Radši bych třeba natírala plot. :-)
Eva Mužíková
Tak to tedy máš hodně krásné práce za sebou, ale hlavně před sebou. Toto období mám moc ráda, těším se co kde vystrčí lístky, podléhám nabídkám v zahradnictví, sázím a pak obcházím a kochám se. Musí tam u vás být moc hezky, mám ráda kombinaci dřeva a kamene. Potěšila jsi i mne, hned je mi v posteli lépe.
Jitka Hašková
Milá pracovní sobota. Naďo, díky.
Dana Puchalská
To by se mi líbilo taky. A pejsek na lehátku nemá chybum

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...