Fotoreportáž - Jaro v Opárenském údolí
Foto: autorka

Fotoreportáž - Jaro v Opárenském údolí

15. 4. 2019

Počátkem dubna vypuklo nádherné jarní počasí, se snachou a malým vnoučkem jsem se vydala do Opárenského údolí.  Zaparkovali jsme v obci a podél Milešovského potoka jsme se vydali na jarní procházku. Nechci se moc rozepisovat o Opárnu, to již zde bylo mockrát popsáno, opakovala bych se. Popisuji údolí i v článku z 3/2017.

Jen stručně - malá obec pod zříceninou středověkého hradu, ubytovat se lze i v penzionu Oráč i v Černodolském mlýně. Opárenský mlýn je opraven ze zdrojů EU a pořádají se tam různé naučné akce. Příjemná procházka po modré. V lesích se ukrývá také dětský letní tábor.

Květena i stromy ještě barvami moc nehýří, lidí bylo také málo ve všední den, což mám raději. Devětsil už byl odkvetlý, ještě kvetly sasanky.  Kozičky u Černodolského mlýna byly zvědavé a chtěly něco na zub. Lovoš na nás sice přátelsky kýval, ale ten necháme až na příště. Hezká  nenáročná procházka, vhodná pro každý věk.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děkuji přátelé za nahlédnutí, jsem vždy ráda, že se mohu podělit o příjemné zážitky, děkuji moc .
Lidmila Nejedlá
Soňo, já už do Opárenského údolí nemusím, krásně jsi ho zmapovala na fotografiích.
Zdenka Jírová
Opárenské údolí je krásné, podobnou procházku jsem si s dcerou udělala předloni, mám podobné fotky. Je to hezké připomenutí.
Jana Šenbergerová
Moc hezké. Ani Sonino sluníčko nechybí.
Libor Farský
Prima pokoukáníčko.
Soňa Prachfeldová
Kopec Lovos ,
Soňa Prachfeldová
Díky všem za milá slova, Aleno, vláček asi bude jen příležitostný, take5 jsem ho nikdy nezahlédla. Opárno jsem poznala jako svobodná,maminka i babička. Turistické trasy jsou mnoha směry, nenáročná a zároveň krásná trasa. Kopec Lovosice už je jen třešnička na dortu.
Ladislav Vesecký
Moc hezké i fota.
Alena Tollarová
Opárenské údolí nikdy nezklame, ani když se na jeho konec dostaneš omylem, jako se mi to stalo na podzim při výletu na Lovoš. Myslela jsem si, že vláček tam nejezdí.
Hana Rypáčková
Soňo, tam se chci podívat...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...