Vždy je ta správná chvíle začít

Vždy je ta správná chvíle začít

18. 4. 2019

Jsem manažerkou projektu Eurobabička z.s., proto si vás dovoluji pozvat na celostátní soutěž Dáma a Gentleman roku 2019.

 

Od roku 2006 naše společnost pořádá v České republice soutěže hlavně pro ženy 50+. Tyto soutěže jsou výborným prostředkem pro ty, které se chtějí prezentovat široké veřejnosti. S přicházejícím jarem, začíná i naše soutěž. Soutěž Dámu roku ČR 2019 jsme na výzvu mužů obohatili a budou soutěžit také pánové. Stanovili jsme název soutěže a vyhlašujeme


Dáma a Gentleman roku ČR 2019.

 

Proto bychom rádi pozvali ženy a muže 50+ do soutěže Dáma a Gentleman roku 2019. Pokud  ovládáte alespoň základy na počítači, jste šarmantní a vystoupit před veřejností pro vás není problém, tak je to šité na míru pro vás.


Účast v nejkvalitnější soutěži v této kategorii s dlouhodobou tradicí. Regionální castingy, semifinále a závěrečný finálový gala večer.


Prostor pro seberealizaci s využitím vlastního smyslu pro humor, šarmu a elegance.


Pohodová atmosféra přispívající k navázání nových přátelství.


To ale nesmíte zapomenout, že uzávěrka přihlášek je do 30. května 2019  !!!

Přihlášky a další informace na www.eurobabicka.cz

 

 

Těšíme se na Vás

Vlaďka Tauchmanová

manažerka projektu EB

Hodnocení:
(4.2 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladimíra Tauchmanová
Této soutěže se mohou zúčastnit dámy i gentlemani z České republiky nad 50 let. Hlavními kritérii je umět zářit ve společnosti, příjemně vystupovat a základy na PC. Cílem této soutěže není jen zvolit vítěze, ale pomoci všem ženám i mužům v nejlepších letech k prosazení vlastních záměrů, dodání sebevědomí a probudit v každém z nich tu „Dámu a Gentlemana roku České republiky 2019“. Projekt klade důraz na šarm, pohotovost, moudrost a smysl pro humor. S tímto zaměřením jsou vybírány soutěžní disciplíny. Naše generace neměla tolik možností uplatnit se v soutěžích tohoto typu, proto věříme, že se přihlásíte všichni, koho tento projekt zaujal a přijedete si rádi zasoutěžit. Bezesporu užijete dobré zábavy a získáte nových přátel, kterých není nikdy dost. Setkáte se s celebritami a rovněž pro vás budou připraveny atraktivní ceny od našich partnerů. Na webu eurobabicka.cz, budete průběžně informováni o všem co vás zajímá.
ivana kosťunová
Přihláška je i na Eurobabicka.cz a je tam i rozhovor s Dámou roku 2018, ale ty propozice jsem tam nenašla. Asi budou sděleny až vybraným uchazečkám.
Alena Tollarová
Jitko, Dáma roku snad nemusí být babička. Zkusila jsem napsat do vyhledavače název soutěže a přihláška tam je. Tak, Dámy a Gentlemani, do toho!
Jitka Hašková
Zajímavé pro babičky. Já nejsem babička,
Zuzana Pivcová
My k tomu nic říct neumíme. Zkrátka pozvánka došla a byla zveřejněna, protože třeba někoho zaujme a bude víc pátrat sám.
ivana kosťunová
Dívala jsem se na webové stránky eurobabička.cz a chybí mi tam události několika posledních let. Ani k soutěži samé tam nejsou podrobnější informace. ( v čem se soutěží, a tak... )

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.