Plavky pro boubelky. Existují a sluší
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Plavky pro boubelky. Existují a sluší

6. 5. 2019

Ta doba je opět tady. Plnoštíhlé ženy ohlížejí nové kolekce plavek, plánují léto u moře či bazénu a říkají: Tady zase nemají nic pro mě. Je jedno, jestli jde o korpulentní čtyřicátnici nebo šedesátnici, když přijde řeč na plavky, je to velké téma pro ženu každého věku.

Je to to doba podceňování se, trápení se, rezignace. Jenže velmi často zbytečně. Nikdy dříve ženy neměly tolik možností vybrat si oblečení k vodě, které by akceptovalo jejich postavu. To znamená, aby sedělo, podpořilo to, co je na konkrétní ženě pěkné a potlačilo to, co nechce dávat na odiv. A je úplně jedno, jestli je to velké břicho, povadlé břicho, silná stehna, velká prsa, malá prsa či co všechno může ženám samým na sobě připadat nehezké.

Skutečnost je často taková, že okolí si ničeho z toho nevšímá a mužům se mnohdy dokonce to, za co se žena stydí, připadá přitažlivé. Jenže to si většina žen vysvětlit nedá. Takže tady je každoroční předsezónní inspirace, co všechno je možné v obchodech hledat a vyzkoušet. Hlavní totiž je zkoušet.

Nejhorší je předem říct: To není pro mě. Někdy se totiž žena po takové zkoušce diví, že právě to co pro ni takzvaně není, jí nakonec sedí a sluší nejvíce.

móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
To slovo boubelka evokuje výraz "boubel",snad víte,co to je....Já se snažím neurážet ničí vkus,ani svůj,a mám-li tělo již nedokonalé,ukryji ho raději do jednodílných plavek.Bohužel je mnoho nesoudných pánů/dam,kteří u vody jsou na "adama" a pohled na ně úplně bolí. Ano,když mi to vadí,tak se na ně nemám dívat: ale znáte to sami,že pohled na něco děsného přímo přitahuje.....
Jana Kollinová
Co na boubelkách obdivuji, je jejich vitalita a pozitivní vnímání veškerého dění v jejich okruhu zájmu. Nesetkala jsem se nikdy se zarputilou a negativní boubelkou.
Danka Rotyková
Mám nejraději tankini, cítím se v nich nejlépe.
Vladislava Dejmková
Zdá se mi, že je skutečně velký výběr. Ale asi jen proto, že dávám přednost koupání bez plavek, pokud je to možné. Když to nejde, vystačím si s dvoudílnými (a to jsem baculka).
Jana Šenbergerová
6 a 9 se mi líbí. Možná proto, že jsem 69. :-)
Karel Boháček
Mně se líbí ty plavky pána /obr.č.15/ušité z vlajky.
Jana Slavíková
V mokrých plavkách je mi nepříjemně, převlékám se. Líbí se mi č. 9
Hana Rypáčková
Pořád preferuji dvoudílné, abych neměla břicho v mokru, ale jako Alena bych vybįrala. Dokonce jsem viděla i dost podobné v obchodě. Zatím je výběr...
Alena Tollarová
Mám ráda klasiku, jaká je na 3. obrázku v pořadí (plavky 6), ty bych brala všemi deseti.
Jarmila Komberec Jakubcová
Obrázek č. 15 nemá chybu. Já dávám přednost tankinám. Koupím si troje horní díly a stačí mi pak černé plavkové kalhotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.