Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Caklová
8.5.2019 13:39
Paní Jano K., nevím co "je marného" na skutečnosti, že pro mě, v sedmdesáti letech, není problém jezdit na koloběžce i 15 kilometrů, co "je marného" na tom, že cvičím a žiji zdravým stylem, který je pro mě přínosem, co "je marného" na tom, že mě v tomto věku nic nebolí a tudíž nepotřebuji žádné prášky na tlumení různých bolesti a jiných neduhů. Zkuste se zamyslet, než budete vynášet soudy.
Jana Kollinová
8.5.2019 12:18
Jsem v euforii z poselství paní Jitky C. Chcete se zbavit artrózy? Věřte, nevěřte! Vše souvisí se vším..Slova, slova, slova! Je to marný, je to marný, je to marný"
Jitka Caklová
8.5.2019 09:15
Všechno souvisí se vším. Nevěříte? Pak děláte chybu.
Jitka Caklová
8.5.2019 09:11
Artrózu UŽ nepotřebuji řešit. Poprvé mi ji lékaři diagnostikovali před třiceti lety. Dalších dvacet let jsem se z "nevědomosti" trápila v bolestech. Po deseti letech dispenzarizace v kostní poradně, DEXA vyšetřeni, která jsou po dvou letech, ukazují vzestup. V současnosti jsem bez léků, bez bolestí a ve svých, už mohu říci, sedmdesáti letech vesele proháním koloběžku :-)
Zdenka Jírová
8.5.2019 01:03
Artrózou trpím víc než 20 let, mám nový kolenní kloub. Artrózu mám i v ostatních kloubech v různém stádiu, měla bych jít na operaci druhého kolene, ale už se na ni necítím / 75 let/, zlobí mne páteř a přesto, že jsem celou dobu v péči ortopeda, žádný z propagovaných léků zhoršování stavu nezabránil. Jen to nové koleno je dobré. V odborných článcích jsem se dozvěděla,že se vlastně neví, co ji způsobuje a je prakticky neléčitelná, pouze operativně.
Karel Boháček
7.5.2019 12:42
Nevím proč čekat na celkovou endoprotézu, když se dá dnes kyčel léčit laparoskopicky např štěpy či vložkou. Odpadá pak náročné léčení, které velmi zatíží organismus jak psychicky, fyzicky a časově. Podpůrná léčba praparáty dost často nezabírá a je velmi drahá / navíc je to byznys pro farmac.firmy/.
Dana Puchalská
7.5.2019 11:18
S artrózou žiju už skoro 30 let. Takže moc dobře vím, co to je za nepříjemné onemocnění. Zejména když se mění počasí. To pak moje klouby "vržou" jako pendlovky.